Χάνει Μπραζντέικις με το... καλημέρα ο Ολυμπιακός!

Χάνει Μπραζντέικις με το... καλημέρα ο Ολυμπιακός!

Sportal newsroom 21:16 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του στο Super Cup τον Ίγκνας Μπραζντείκις, παρόλα αυτά ο Λιθουανός θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του Ολυμπιακού στη Ρόδο.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το Super Cup, στο οποίο δεν θα έχει στη διάθεσή του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ίγκνας Μπραζντέικις. Ωστόσο ο Λιθουανός θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στη Ρόδο. 

Ο Μπραζντέικις θα ταξιδέψει στο Κάουνας την Τρίτη (26/9) προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στη Ρόδο. Όμως απ' ότι φαίνεται δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, αφενός γιατί δεν έχει προπονηθεί ακόμα και αφετέρου γιατί έχει ένα πρόβλημα στο πόδι εδώ και αρκετό καιρό. 

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ δεν αγωνίστηκε σε κανέναν φιλικό προετοιμασίας με τους «ερυθρόλευκους», θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Super Cup. Τη Δευτέρα (25/9) όλοι οι παίκτες, λόγω της Media Day έκαναν ατομική προπόνηση, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το τουρνουά που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. 

«O Σπανούλης με έφερε στη θέση που είμαι σήμερα – Μίλησα με τον Μπαρτζώκα και ήταν εύκολο να επιστρέψω»

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Sportal ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τον Σάσα Βεζένκοφ. 

Ο Μιλουτίνοφ στο Sportal: «O Σπανούλης με έφερε στη θέση που είμαι σήμερα – Μίλησα με τον Μπαρτζώκα και ήταν εύκολο να επιστρέψω» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

17:31 - 25.09.2023

Ο Μιλουτίνοφ στο Sportal: «O Σπανούλης με έφερε στη θέση που είμαι σήμερα – Μίλησα με τον Μπαρτζώκα και ήταν εύκολο να επιστρέψω» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε ζωντανά στην κάμερα του Sportal, από το ΣΕΦ και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, δήλωσε χαρούμενος και ανυπόμονος για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για να κάνει χαρούμενο τον κόσμο των Πειραιωτών.

«Νιώθω εξαιρετικά που επέστρεψα. Ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, μπροστά στους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη και είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω μπροστά τους ξανά.

Υπάρχουν πολλές πάσες του που με έκαναν παίκτη. Είναι τόσες πολλές που μπορώ να πω ότι ήταν ένας παίκτης που επηρέασε το παιχνίδι μου και με έκανε να είμαι σε αυτή τη θέση», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.