Εκτός ο Σακίλ ΜακΚίσικ από τον τελικό με τον Παναθηναϊκό Aktor

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

© InTime

Εκτός ο Σακίλ ΜακΚίσικ από τον τελικό με τον Παναθηναϊκό Aktor

Παναγιώτης Ραμαντάνης 16:30 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 29.09.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός τον Σακίλ ΜακΚίσικ για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό Aktor.

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Stoiximan Σούπερ Καπ. Όπως συνηθίζεται, θα δούμε το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων», με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Aktor να στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα και το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός μετά τη δύσκολη πρόκριση επί του Περιστερίου Domino's στα ημιτελικά της διοργάνωσης, θέλει να για τρίτη διαδοχική χρονιά να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Stoiximan Σούπερ Καπ και να ξεκινήσει τη σεζόν με έναν τίτλο.

Αυτοί είναι οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στον τελικό του Stoiximan Super Cup
STOIXIMAN SUPER CUP

12:39 - 29.09.2024

Αυτοί είναι οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στον τελικό του Stoiximan Super Cup

Κληρώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον τελικό του Super Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (29/9, 20:30, ΕΡΤ3), αλλά και εκείνοι που θα... σφυρίξουν στην αναμέτρηση του Άρη και του Περιστερίου (29/9, 16:45, ΕΡΤ3) για την τρίτη θέση του θεσμού.

Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μέχρι έξι ξένους στη δωδεκάδα τους. Όπως και στον ημιτελικό, έτσι και στον τελικό, Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός στα δύο πρώτα ματς φιλικά του Ολυμπιακού, ωστόσο ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός από το φιλικό τουρνουά στην Κρήτη και το ματς με την Τραπάνι. Ο Σακίλ έχει προχωρήσει στις προπονήσεις, όμως επειδή είχε χάσει παιχνίδια, ο Μπαρτζώκας αποφάσισε να τον αφήσει εκτός και έτσι η εξάδα ξένων για τον τελικό αποτελείται από τους Μόουζες Ράιτ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Λούκα Βιλντόζα και Εβάν Φουρνιέ.