Ο Ολυμπιακός... έστειλε «ένα τεράστιο ευχαριστώ» στους 2.500 φαν του που βρέθηκαν στο Μόναχο (vid)

Ο Ολυμπιακός... έστειλε «ένα τεράστιο ευχαριστώ» στους 2.500 φαν του που βρέθηκαν στο Μόναχο (vid)

Sportal newsroom 12:56 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:56 - 26.10.2024

Ιδανικά ο Ολυμπιακός θα ήθελε προσφέρει οπαδούς του τη νίκη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Έτσι την επομένη της ήττας από την Μπάγερν ευχαρίστησε όλους όσους συμπαραστάθηκαν δια ζώσης στην προσπάθεια που έγινε στο Μόναχο.

H εμφάνιση δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση. Ομοίως και το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Μόναχο από την Μπάγερν το βράδυ της Παρασκευής (25/10), αλλά το πρωί του Σαββάτου θεώρησε υποχρέωσή του να ευχαριστήσει τον πιστό του κόσμο.

Στo SAP Garden, βρέθηκαν στο πλευρό των «ερυθρολεύκων» 2.500 οπαδοί του και δημιούργησαν στο νεόδμητο, υπερσύγχρονο και πανέμορφο γήπεδο της Βαυαρικής ομάδας μία πολύ εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Ιδανικά θα ήθελαν να είχαν προσφέρει σε όλους τη νίκη, αλλά τελικά... περιορίστηκαν σε ένα «τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο πλευρό μας στην αναμέτρηση με την Μπάγερν», όπως έγραψε η ΚΑΕ στην σχετική ανάρτησή της στα social media.

Μαζί με το «ευχαριστώ» το post του Ολυμπιακού περιελάμβανε και ένα... κατακόκκινο πλάνο από την εξέδρα που δημιούργησαν οι φίλοι των Πειραιωτών στην έδρα της Μπάγερν και πλέον ετοιμάζονται να τους... αποζημιώσουν και με νίκες. Επόμενος στόχος; Η επιστροφή στις επιτυχίες στο επόμενο ματς του προγράμματος, που μάλιστα είναι και το σημαντικότερο όλων (μέχρι των επόμενων).

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (27/10) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το σούπερ ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής στην Stoiximan GBL.