Ενσωματώθηκαν οι Πετρούσεφ - Μιλουτίνοφ στην προετοιμασία του Ολυμπιακού (vid)
i

© PrtScr

Ενσωματώθηκαν οι Πετρούσεφ - Μιλουτίνοφ στην προετοιμασία του Ολυμπιακού (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 13:28 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 27.08.2024

Επέστρεψαν με χαμόγελα ο Φιλίπ Πετρούσεφ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ενσωματώθηκαν στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την απαιτητική αυτή χρονιά τη Δευτέρα 26 Αυγούστου με την πρώτη προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για μία «καυτή» σεζόν στην ανταγωνιστική EuroLeague έχοντας κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να μην είχε από την πρώτη μέρα στην διάθεσή του όλους τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» , καθώς από το πρώτο ραντεβού απουσίασαν (με άδεια) οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ, οι οποίοι επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν σήμερα (27/08), με τους Κώστα Παπανικολάου και Τόμας Ουόκαπ, να αναμένεται μονάχα να επιστρέψουν και να μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο Σέρβοι ψηλοί επέστρεψαν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο με χαμόγελα και έλαβαν μέρος στην προπόνηση της ομάδας μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Ο Ολυμπιακός τους υποδέχτηκε γράφοντας: «Οι Σέρβοι επέστρεψαν» με τον Μιλουτίνοφ να εύχεται με την σειρά του σε άψογα ελληνικά: «Πάμε να έχουμε μία καλή σεζόν», με τον Πετρούσεφ να συμφωνεί με το ανάλογο νεύμα.

Υπενθυμίζουμε ότι  Μουσταφά Φαλ ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα με βάρη και ποδήλατο τη Δευτέρα (26/08) και δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (27/08) καθώς έχει υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και αναμένει τα αποτελέσματά τους με όλα τα ενδεχόμενα να είναι... ανοιχτά στην περίπτωσή του, ακόμη κι εκείνο ενός χειρουργείου που θα τον κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση για αρκετούς μήνες.

Ο Γάλλος ψηλός ταλαιπωρούταν από κάταγμα κόπωσης στο τέταρτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού τον περασμένο Μάιο, πριν από τους τελικούς της Stoiximan Basket League, στους οποίους δε μπόρεσε και να συμμετάσχει με την αποθεραπεία του να μην εξελιχθεί όπως αναμενόταν.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του Φαλ στον Ολυμπιακό: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο χειρουργείου
EUROLEAGUE

09:55 - 27.08.2024

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του Φαλ στον Ολυμπιακό: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο χειρουργείου

Σήμερα (27/08) αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μουσταφά Φαλ με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά ακόμη κι εκείνου ενός χειρουργείου που θα τον κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκτοτε κοιτούν όλες τις επιλογές τους με την κρίσιμη στιγμή να είναι αυτή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. Στο πλαίσιο που όλα τα ενδεχόμενα είναι «ανοιχτά» μέχρι αυτά να δημοσιευτούν, υπάρχει και η σοβαρή πιθανότητα να μην είναι τα επιθυμητά και να χρειαστεί να συμβεί το χειρότερο σενάριο. Δηλαδή να αποφασιστεί πως ο Γάλλος σέντερ χρειάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του με την αποθεραπεία στις συγκεκριμένες περιπτώσεις να αγγίζει χρονικό διάστημα έως τεσσάρων και πέντε μηνών.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!