Στη διάθεση του Μπαρτζώκα Παπανικολάου και Ουόκαπ (vid)

Κώστας Παπανικολάου

Στη διάθεση του Μπαρτζώκα Παπανικολάου και Ουόκαπ (vid)

Γιάννης Πάλλας 17:34 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 02.09.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους Κώστα Παπανικολάου και Τόμας Ουόκαπ να παίρνουν μέρος στην προετοιμασία

Με νέα πρόσωπα τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου και τον Τόμας Ουόκαπ συνεχίστηκε τη Δευτέρα (2/9) η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους δυο παίκτες του να εμσωματώνονται στο πρόγραμμα προετοιμασίας και πλέον μπορεί με τους παίκτες που είναι στη διάθεση του να δουλέψει προκειμένου να ετοιμαστεί για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Οι δύο παίκτες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδας είχαν λάβει επιπλέον άδεια από τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

Πριν πατήσει παρκέ για την προετοιμασία ο Τόμας Ουόκαπ, δήλωσε: «Οικογένεια του Ολυμπιακού πώς είσαι; Επέστρεψα από λίγη ξεκούραση και είμαι έτοιμος για την νέα σεζόν. Πάμε». Ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Παπανικολάου, από την μεριά του τόνισε: «Καινούργια σεζόν, καινούργια χρονιά, 100 χρόνια. Πάμε όλοι μαζί».

Αποχωρεί άμεσα από τον Παναθηναϊκό ο Μπαλτσερόφσκι - Πιάνει δουλειά ο Γιουρτσεβέν
EUROLEAGUE

16:48 - 02.09.2024

Αποχωρεί άμεσα από τον Παναθηναϊκό ο Μπαλτσερόφσκι - Πιάνει δουλειά ο Γιουρτσεβέν

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι συμφώνησε εκ νέου με την Μάλαγα κι αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν να αναμένεται το βράδυ της Τρίτης (3/9) στην Αθήνα κι εν συνεχεία στη Σλοβενία.

Η δουλειά στον Ολυμπιακό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και τους παίκτες καθημερινά να ανεβάζουν στροφές. Το πρόγραμμα είναι επίπονο ενώ αξίζει να επισημανθεί πως νωρίς το πρωΐ της Δευτέρας (2/9) ανακοινώθηκε η ακύρωση του προγραμματισμένου φιλικού την Τρίτη (3/9) με το Μαρούσι, λόγω αρκετών τραυματισμών στην ομάδα του Αμαρουσίου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!