Ολυμπιακός: Επέστρεψε  ο Φαλ - Πρώτη φορά εκτός δωδεκάδας ο Λαρεντζάκης

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Φαλ - Πρώτη φορά εκτός δωδεκάδας ο Λαρεντζάκης

Ευτυχία Οικονομίδου 19:06 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 11.10.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε γνωστούς τους 12 παίκτες με τους οποίους θα πορευτεί στην αναμέτρηση απέναντι στη Ζαλγκίρις με τον Μουσταφά Φαλ να είναι μέσα σε αυτούς και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μένει εκτός.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν στη EuroLeague στο κατάμεστο ΣΕΦ, όπου φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει και την πρώτη του νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε γνωστή τη δωδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Αντρέα Τρινικέρι. Συγκεκριμένα στον πάγκο δίπλα του θα έχει τον Τόμας Ουόκαπ, τον Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, τον Μόουζες Ράιτ, τον Λούκα Βιλντόζα, τον Μουσταφά Φαλ, τον Σάσα Βεζένκοφ, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον Άλεκ Πίτερς, τον Φιλίπ Πετρούσεφ, τον Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Εβάν Φουρνιέ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για πρώτη φορά παρατηρούμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα χρειαστούν τη βοήθεια του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας, ενώ αυτό που προκαλεί θετική εξέλιξη είναι η επιστροφή του Μουσταφά Φαλ στα παρκέ. Ο Γάλλος σέντερ θα αγωνιστεί ξανά για πρώτη φορά μετά το Final Four του Βερολίνου. Παράλληλα, σε πλήρη ετοιμότητα φαίνεται να είναι και ο Φιλίπ Πετρούσεφ ο οποίος τα τελευταία 24ωρα ταλαιπωρούταν από ίωση.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Παρασκευής