Επίσημα τέλος ο Κάνααν από τον Ολυμπιακό - Το «ευχαριστώ» των Πειραιωτών

Αϊζάια Κάνααν

i

© Intime

Επίσημα τέλος ο Κάνααν από τον Ολυμπιακό - Το «ευχαριστώ» των Πειραιωτών

Sportal newsroom 11:52 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 19.06.2024

Ο Αϊζάια Κάνααν αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, έπειτα από δύο χρόνια στον Πειραιά, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να λέει το δικό της «ευχαριστώ».

Έπειτα από δύο χρόνια στο λιμάνι, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο Αϊζάια Κάνααν θα αλλάξει πολιτείες αλλά και χώρα. Η συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά έφτασε στο τέλος της, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Την τελευταία διετία ο Κάνααν κατάφερε να κατακτήσει με τον Ολυμπιακό 5 τρόπαια (1 πρωτάθλημα Ελλάδας, 2 κύπελλα και 2 σούπερ καπ), ενώ είχε ισάριθμες παρουσίες σε Final 4 της Euroleague, παίζοντας και έναν τελικό, το 2023 στο Κάουνας.

Ο «Σιπ» αγαπήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, χάρη στον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν και την αυταπάρνηση που έβγαζε στο παρκέ, ενώ και ο ίδιος δεν σταμάτησε να ανταποδίδει την αγάπη του κόσμου. Παρ' όλα αυτά, δεν θα αλλάξει χρώματα, καθώς θα ενισχύσει τον Ερυθρό Αστέρα την ερχόμενη σεζόν, αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Στο μήνυμά της η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: «Ευχαριστούμε Αϊζάια Κάνααν για την πίστη, την σκληρή δουλειά και την αφιοσίωσή σου στον οργανισμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Σου ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας σου».

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: