Επιστρέφει ο Μιλουτίνοφ στην EuroLeague - Αυτή είναι η 12άδα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© InTime

Επιστρέφει ο Μιλουτίνοφ στην EuroLeague - Αυτή είναι η 12άδα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν

Ευτυχία Οικονομίδου 19:57 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 25.10.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσε τη δωδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να επιστρέφει στην EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπάγερν για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεκόρ 2-2 στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και στη νεοσύστατη SAP Garden θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους φετινή εκτός έδρας νίκη και τρίτη συνολικά.

 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε τους δώδεκα παίκτες με τους οποίους θα πορευτεί απέναντι στην ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος να είναι εκτός των επιλογών του, καθώς έχει συμμετάσχει μόλις σε μία προπόνηση της ομάδας. Αντιθέτως, στη δωδεκάδα συμπεριλαμβάνεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του πρωταθλήματος απέναντι στην Καρδίτσα και αναμένεται να κάνει το φετινό του ντεμπούτο στην EuroLeague.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η 12άδα του Ολυμπιακού περιλαμβάνει τους Ουόκαπ, Λαρεντζάκη, Βιλντόζα, Ντόρσεϊ, ΜακΚίσικ, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Πίτερς, Φουρνιέ, Ράιτ, Φαλ, Μιλουτίνοφ.