Ο Φαλ είναι εδώ: Ντεμπούτο για τον Γάλλο σέντερ του Ολυμπιακού!

Ο Φαλ είναι εδώ: Ντεμπούτο για τον Γάλλο σέντερ του Ολυμπιακού!

Παναγιώτης Ραμαντάνης 22:45 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:51 - 11.10.2024

Ο Μουσταφά Φαλ είναι και πάλι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Γάλλο σέντερ να παίρνει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Επιστροφή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν τον πρώτο φετινό τους επίσημο αγώνα στο φαληρικό γήπεδο. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Αυτή η επιστροφή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, συνδυάζεται και με την επιστροφή ενός πολύ σημαντικού παίκτη της ομάδας. Ο λόγος φυσικά για τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος επέστρεψε και πάλι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά από 4.5 μήνες.

Ο Γάλλος σέντερ είχε τραυματιστεί σοβαρά και δεν είχε αγωνιστεί ξανά μετά το Final Four του Βερολίνου, με την απουσία του να ήταν άκρως κομβική στους τελικούς της Stoiximan GBL. Ο Φαλ πάτησε παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις στο τρίτο δεκάλεπτο και αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο γήπεδο.

Ολυμπιακός: Επέστρεψε  ο Φαλ - Πρώτη φορά εκτός δωδεκάδας ο Λαρεντζάκης
EUROLEAGUE

19:06 - 11.10.2024

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Φαλ - Πρώτη φορά εκτός δωδεκάδας ο Λαρεντζάκης

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε γνωστούς τους 12 παίκτες με τους οποίους θα πορευτεί στην αναμέτρηση απέναντι στη Ζαλγκίρις με τον Μουσταφά Φαλ να είναι μέσα σε αυτούς και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μένει εκτός.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Τελευταίο παιχνίδι του Φαλ με τα «ερυθρόλευκα» ήταν στις 26 Μαΐου και το παιχνίδι της τρίτης θέσης του Final Four, όπου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 87-84 τη Φενέρμπαχτσε. Ο Γάλλος σέντερ είχε 2 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.