Επιβεβαίωση και από τον Σαμς Σαράνια: Συμφώνησε με τον Ολυμπιακό ο Φουρνιέ

Εβάν Φουρνιέ

Επιβεβαίωση και από τον Σαμς Σαράνια: Συμφώνησε με τον Ολυμπιακό ο Φουρνιέ

Ευτυχία Οικονομίδου 19:21 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 02.09.2024

Τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για συμφωνία του Εβάν Φουρνιέ με τον Ολυμπιακό με τον δημοσιογράφο του «The Athletic», Σαμς Σαράνια να την επιβεβαιώνει.

Όλα ετοιμάζονται να πάρουν κι επίσημη μορφή όσον αφορά τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Εβάν Φουρνιέ, με τον έγκριτο δημοσιογράφο του «The Athletic», Σαμς Σαράνια να την επιβεβαιώνει.

Ο 31χρονος Γάλλος σταρ, ο οποίος το καλοκαίρι πανηγύρισε την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την εθνική ομάδα της οικοδέσποινας Γαλλίας, είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια. Αφού τελικά πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά τη 12χρονη πορεία του στο NBA και να εξετάσει τις επιλογές του από ομάδες της EuroLeague, η σύνδεση με τον Ολυμπιακό ήταν μονόδρομος με τους «ερυθρόλευκους» να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι απόκτησής του.

Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο με το οποίο «χρυσώνει» τον Φουρνιέ!
EUROLEAGUE

18:39 - 02.09.2024

Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο με το οποίο «χρυσώνει» τον Φουρνιέ!

Η εποχή που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εφάρμοζαν το «σεμνά και ταπεινά» στο μπάτζετ του Ολυμπιακού πέρασε ή τουλάχιστον τίθεται σε παύση… διαρκείας. Μετά την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ, θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η επισημοποίηση της συμφωνία με τον Εβάν Φουρνιέ και το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ θα είναι πλουσιοπάροχο.

Ο Φουρνιέ από παλιότερα είχε δείξει έτσι κι αλλιώς τον θαυμασμό του στον «ερυθρόλευκο» σύλλογο τονίζοντας στο παρελθόν πως αν αποφάσιζε να επιστρέψει στην Ευρώπη θα ήταν για χάρη του Ολυμπιακού«Αν μία ημέρα γυρίσω στην Ευρώπη και έχω την επιλογή να πάω σε όποια ομάδα θέλω, πιστεύω πως θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Είναι και παραμένει φοβερό club», είχε πει χαρακτηριστικά το 2022.

Όπως ανέφερε ο Σαράνια, ο Γάλλος που συγκέντρωσε μέσο όρο 10 πόντων στις εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά για δύο συν ένα χρόνια με συνολικές απολαβές που ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια. Η μεταγραφή του Φουρνιέ στον Ολυμπιακό αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία «βόμβα» για τα ευρωπαϊκά δεδομένα κι έρχεται για να δημιουργήσει νέες συνθήκες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο σε μία ιστορικά συμβολική συγκυρία, καθώς ο σύλλογος θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!