Μέρες αφίξεων στον Ολυμπιακό: Έρχονται σήμερα Έβανς και Ράιτ, αύριο η σειρά του Τάιλερ Ντόρσεϊ
i

© Euroleague Basketball

Μέρες αφίξεων στον Ολυμπιακό: Έρχονται σήμερα Έβανς και Ράιτ, αύριο η σειρά του Τάιλερ Ντόρσεϊ

Sportal newsroom 15:20 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 20.08.2024

Την Τρίτη το βράδυ (20/8, 20:20) ο Κίναν Έβανς θα φθάσει στην Ελλάδα, ενώ νωρίτερα αναμένεται και ο Μόουζες Ράιτ. Μία μέρα αργότερα (21/8) θα προσγειωθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Με την ίδια ακριβώς πτήση, από τις ΗΠΑ μέσω Κωνσταντινούπολης, αλλά με μία μέρα διαφορά, αναμένονται στην Ελλάδα ο Κίναν Έβανς και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ολυμπιακός: «Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πάει όπως αναμενόταν - Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις»
EUROLEAGUE

16:15 - 16.08.2024

Ολυμπιακός: «Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πάει όπως αναμενόταν - Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις»

Μετά το... υπονοούμενο του Νεμπόισα Τσόβιτς, όχι για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, αλλά για τον τραυματισμό του Μουσταφάλ Φαλ, ο Ολυμπιακός -κατά κάποιον τρόπο- επιβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα και η ενημέρωση των Πειραιωτών δείχνει μία έντονη ανησυχία για την υγεία του Γάλλου σέντερ.

Ο πρώτος θα έρθει για πρώτη φορά στην Αθήνα ως παίκτης των «ερυθρολεύκων» την Τρίτη (20/8) και θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 20:20, την ίδια ώρα που θα προσγειωθεί την Τετάρτη (21/8) ο Ντόρσεϊ, για την δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Πειραιά.

Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2021-22, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε για κάποιες... guest εμφανίσεις στο NBA με τους Ντάλας Μάβερικς, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε και πάλι στην Euroleague με την Φενέρμπαχτσε.

Πρώτος και από τους δύο όμως, θα φθάσει ο Μόουζες Ράιτ, ο οποίος σήμερα το πρωί (09:00, ώρα Ελλάδας) αναχώρησε με τη δική του πτήση από την πατρίδα του και τους... πρόλαβε χρονικά. Και με χαρά έκανε μία ανάρτηση του ταξιδιού του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Έβανς και ο Ντόρσεϊ αποτελούν τις δύο από τις τέσσερις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού (Λούκα Βιλντόζα, Σάσα Βεζένκοφ) και θα συνεργαστούν τη νέα σεζόν, αλλά όχι άμεσα, μιας και ο πρώτος λίγο πριν ολοκληρώσει την εντυπωσιακή πορεία του με την Ζαλγκίρις Κάουνας του 2023-24, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να τον έχει στη διάθεσή του από το 2025. Μέχρι τότε όμως, o 27χρονος Τεξανός σούτινγκ γκαρντ θα συνεχίσει εν Ελλάδι το πρόγραμμα της αποθεραπείας, υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του νέα του ομάδας.