Ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε την Τραπάνι για τη φιλοξενία - Τα πλάνα από την προπόνηση (vid)

Ολυμπιακός

i

© Twitter Olympiacos BC

Ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε την Τραπάνι για τη φιλοξενία - Τα πλάνα από την προπόνηση (vid)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε τη δική της ανάρτηση στα social media για να ευχαριστήσει την Τραπάνι για τη φιλοξενία στην πόλη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια και πλέον μπαίνει στα... σημαντικά αγωνιστικά μονοπάτια. Οι Πειραιώτες φιλοξενήθηκαν από την Τραπάνι στην Ιταλία την Κυριακή (22/09) και σε ένα άκρως επιθετικό παιχνίδι, πήραν τη νίκη με 95-90, με μπροστάρη τον Σάσα Βεζένκοφ.

Κανονικά οι δύο ομάδες θα παίζανε και τη Δευτέρα, όμως μετά από αίτημα της ιταλικής ομάδας, το φιλικό αναβλήθηκε. Έτσι, ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για το Σούπερ Καπ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (28-29) στη Ρόδο, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.

Για μία ακόμη χρονιά, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα φιλικά του (αλλά και την προετοιμασία του) έχοντας πολλές απουσίες, κάτι το οποίο δεν είναι ευχάριστο για τον coach Μπαρτζώκα. Το κύριο πρόβλημα φέτος είναι στους σέντερ, μιας και είναι εκτός τόσο ο Μουσταφά Φαλ (δεν είχε παίξει στους τελικούς της Basket League), όσο και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός με εξαίρεση το τελευταίο φιλικό του, έπαιξε μόνο κόντρα σε ομάδες επιπέδου Euroleague. Παρά τις όποιες απουσίες και τις νέες προσθήκες στο ρόστερ, πήρε μόνο νίκες στα φιλικά, κάτι το οποίο προφανώς, βοηθάει και τον Μπαρτζώκα να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Η στιγμή που οι δημοσιογράφοι χειροκροτούν τον Μπαρτζώκα και εκείνος τους εύχεται καλή τύχη (vid)
EUROLEAGUE

10:24 - 23.09.2024

Η στιγμή που οι δημοσιογράφοι χειροκροτούν τον Μπαρτζώκα και εκείνος τους εύχεται καλή τύχη (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καταχειροκροτήθηκε από τους Ιταλούς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς προετοιμασίας με την Τράπανι σε μία όμορφη... φιλική στιγμή στο Τράπανι.

Η αγωνιστική χρονιά ξεκινάει με κάθε επισημότητα το ερχόμενο Σάββατο (28/09), όπου οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Προμηθέα στα ημιτελικά. Προφανώς στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα και να περιμένουν τον νικητή του Παναθηναϊκός Aktor - Άρης, για να διεκδικήσουν στον τελικό τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε μία νέα ανάρτηση στα social media, η οποία είχε... ιταλική πινελιά. Οι Πειραιώτες ευχαρίστησαν την Τραπάνι για τη φιλοξενία στην Ιταλία, ενώ στο ανέβασαν ένα βίντεο, στο οποίο υπάρχουν πλάνα τόσο από την πόλη, όσο και από τις προπονήσεις που γίνανε στο γήπεδο της ιταλικής ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το Σούπερ Καπ, ξεκινάει και η σεζόν στη Euroleague, με τον Ολυμπιακό να παίζει εκτός έδρας με τη Φενέρμπαχτσε την πρώτη αγωνιστική.