Ατομικό ο Φαλ, εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει ντέρμπι

Μουστάφα Φαλ

i

Μουστάφα Φαλ / © Intime

Ατομικό ο Φαλ, εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει ντέρμπι

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:29 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 14.08.2024

Ο Μουστάφα Φαλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη (4/10), με τον Γάλλο να έχει πλέον πολύ λίγες πιθανότητες να παίξει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Μουστάφα Φαλ δεν μπόρεσε ούτε την Τετάρτη (4/10) να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος σέντερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάταση έσω πλαγίου, τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός στο φιλικό με την Μιλάνο και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (04/10), κάνοντας ατομικό πρόγραμμα.

Ο Μουστάφα Φαλ την Τρίτη (3/1) υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ την Τετάρτη, όπως διαβάσατε, σε ατομικό πρόγραμμα, με τον ίδιο να είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (6/10) απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μουστάφα Φαλ ©Intime

Ο γίγαντας του Ολυμπιακού την Δευτέρα είχε μείνει επίσης εκτός προπόνησης, καθώς ήταν στην Γερμανία, όπου και συναντήθηκε με τον προσωπικό του ιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γόνατό του.

Η γνωμάτευση ήταν καλή, με τον θεράποντα ιατρό να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την πορεία της υγείας του Μουστάφα Φαλ και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα το πόδι του, όμως, όπως φαίνεται, αυτό δεν είναι αρκετό για να ριχτεί άμεσα στη μάχη.