Φαλ: «Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος - Ο Φουρνιέ θα είναι ο παίκτης-κλειδί για εμάς φέτος»
i

Μουσταφά Φαλ / © In Time

Φαλ: «Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος - Ο Φουρνιέ θα είναι ο παίκτης-κλειδί για εμάς φέτος»

Απόστολος Μαυράκης 16:38 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 24.10.2024

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε στη κάμερα του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση των ερυθρόλευκων για το αεροδρόμιο, κάνοντας λόγο για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν, το πώς νιώθει ο ίδιος για την επιστροφή του, αλλά και για το ρόλο του Εβάν Φουρνιέ στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (25/10, 21:45) τη Μπάγερν στη SAP Garden και κατά την αναχώρηση της αποστολής των ερυθρόλευκων για το Μόναχο, ο Μουσταφά Φαλ μίλησε στη κάμερα του Ολυμπιακού για το εν λόγω ματς, το περασμένο με την Εφές, το πώς αισθάνεται για την επιστροφή εκείνου και του Μιλουτίνοφ, ενώ έκανε και λόγο για την απόδοση του Φουρνιέ.

Σχετικά με το αν η άμυνα θα είναι το «κλειδί» στον αγώνα με τη Μπάγερν: «Νομίζω ναι. Ξέρουμε ότι είναι πολύ καλοί στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να πάρουμε καλά σουτ για αρχή και μετά να είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε γρήγορα πίσω στην άμυνα».

Για το δεύτερο μέρος κόντρα στην Εφές: «Πιστεύω το δεύτερο μέρος κόντρα στην Εφές ήταν απαίσιο και τους βάλαμε σε καλό ρυθμό, οπότε πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος».

Για το αν νιώθει πιο άνετα με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ: «Ούτως ή άλλως ένιωθα άνετα με τον Νίκολα, αλλά κυρίως νιώθω άνετα και με τον εαυτό μου. Τώρα αρχίζω να μπαίνω σε κανονικούς ρυθμούς, οπότε αυτό θα είναι καλό για εμάς».

Με τον Ουίλιαμς-Γκος και 14 παίκτες πάει στο Μόναχο ο Ολυμπιακός για το ματς με την Μπάγερν
EUROLEAGUE

14:48 - 24.10.2024

Με τον Ουίλιαμς-Γκος και 14 παίκτες πάει στο Μόναχο ο Ολυμπιακός για το ματς με την Μπάγερν

Η ώρα της επιστροφής (και) του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος πλησιάζει. Ο Αμερικανός γκαρντ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της 5ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο κόουτς Μπαρτζώκας θα έχει μαζί του συνολικά 14 παίκτες, άρα θα αποφασίσει σε δεύτερο χρόνο για την δωδεκάδα.

Σχετικά με το πως νιώθει για τα λόγια του Μπαρτζώκα πως βοηθά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τις πάσες του: «Νιώθω καλά για αυτό. Από την πρώτη μου χρονιά εδω παίζω αυτό το σύστημα, πάντα μου άρεσε να πασάρω. Τώρα ξέρω το σύστημα τέλεια, οπότε νιώθω πολύ άνετα»

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Τέλος, μίλησε για την απόδοση του Φουρνιέ: «Δεν ξέρω για το επόμενο παιχνίδι, αλλά ξέρω ότι γενικότερα μέσα στη σεζόν θα είναι ένας παίκτης-κλειδί για εμάς. Θα μπει σε ρυθμό. Τα τελευταία 2 χρόνια δεν έπαιξε τόσο πολύ, οπότε πρέπει να βρει τα πατήματά του. Παιχνίδι με το παιχνίδι όμως βλέπουμε πως βελτιώνεται, οπότε σίγουρα μέχρι το τέλος της σεζόν αυτό θα λειτουργήσει πολύ καλά για εμάς».