Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη και ξεκινά η δράση του στο Top 6 του ελληνικού πρωταθλήματος
i

@ Intime

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη και ξεκινά η δράση του στο Top 6 του ελληνικού πρωταθλήματος

Γιώργος Γαβριλάκης 10:07 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 13.08.2024

Στο ΣΕΦ υποδέχεται ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (31/3, 17:15, ΕΡΤ3) τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική της διαδικασίας του Top 6, λίγο πριν τα Playoffs της Stoiximan Basket League. Για τα Play Out, το Λαύριο αντιμετωπίζει στην έδρα του την Καρδίτσα (31/3, 20:15, ΕΡΤ3).

Ο Άρης έχει κάνει ήδη μία... ζημιά στον Παναθηναϊκό. Λίγες εβδομάδες πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν στην Stoiximan Basket League τον είχε νικήσει στο ΟΑΚΑ -για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει και δεν σκοπεύει να του επιτρέψει να κάνει κάτι παρόμοιο και στο ΣΕΦ. Υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (31/3, 17:15, ΕΡΤ3) στο... άνδρο του τους «κιτρινόμαυρους», για την πρώτη αγωνιστική του Top 6 του ελληνικού πρωταθλήματος και θα κάνει τα πάντα για να ξεκινήσει με μία επιβλητική εμφάνιση.

Όμοια με αυτή που πραγματοποίησε στο Βελιγράδι με αντίπαλο την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την 32η αγωνιστική της Euroleague. Κι αν πιάσει τα επίπεδα απόδοσης της τελευταίας περιόδου, που ήταν σαρωτική υπέρ των «ερυθρολεύκων», τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα...

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για μία ακόμα φορά. Ο Σέρβος σέντερ ετοιμάζεται να επιστρέψει από τον τραυματισμό του, ακόμα δεν βρίσκεται σε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ έχει αντικατασταθεί και στο ρόστερ της εγχώριας διοργάνωσης από τον Μόουζες Ράιτ. Όταν θα είναι διαθέσιμος, ο προπονητής του θα πρέπει να πάρει μία απόφαση για τη σύνθεση της ομάδας, αλλά προς το παρόν η προσοχή είναι στραμμένη στον Άρη.

Και πέραν του Μιλουτίνοφ, εκτός συνεχίζει να είναι και ο -επίσης τραυματίας- Φιλίπ Πετρούσεφ, ενώ οι Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις είναι εκτός εξάδας ξένων.

Για τον Άρη, υπάρχει επίσης μία απουσία, αυτή του Ίσμαελ Σανόγκο, ο οποίος λόγω θρησκευτικής νηστείας (Ραμαζάνι) είναι αποδυναμωμένος και ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης αποφάσισε να τον αφήσει ανενεργό για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (31/3)

Top 6
17:15 / Ολυμπιακός - Άρης (ΕΡΤ3)
Παναθηναϊκός - Προμηθέας / ΑΝΑΒΟΛΗ

Play Out
20:15 / Λαύριο - Καρδίτσα (ΕΡΤ3)

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (1/4)

Play Out
20:15 / ΑΕΚ - Μαρούσι (ΕΡΤ3)

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (30/3)

Top 6
Περιστέρι - Κολοσσός: 98-90

Play Out
ΠΑΟΚ - Απόλλων Πατρών: 87-63