Φόβοι για μεγάλη ζημιά στον Μιλουτίνοφ

Φόβοι για μεγάλη ζημιά στον Μιλουτίνοφ

Νίκος Καλαμπάκας 23:46 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 14.08.2024

Φόβοι για σοβαρό διάστρεμμα του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος σέντερ θα πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το διάστημα της απουσίας του.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εγκατέλειψε τη «μάχη» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ και στους ερυθρόλευκους υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Σέρβου σέντερ.

Ο «πύργος» του Ολυμπιακού μπερδεύτηκε σε μια φάση με τον συμπαίκτη του, Κώστα Παπανικολάου και γύρισε το πόδι του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα.

Αυτή η εξέλιξη φυσικά μόνο καλή δεν είναι για τους Πειραιώτες, οι οποίοι μετά τον Φαλ, χάνουν και τον δεύτερό τους ψηλό σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στην Euroleague.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν μπροστά τους σε τρεις ημέρες αγώνα στην Ισπανία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ακολουθεί διαβολοβδομάδα στην οποία θα αγωνιστούν κόντρα σε Άλμπα και Μπάγερν.

Ο Σέρβος θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα του και πόσο καιρό θα μείνει εκτός, όμως στον Ολυμπιακό ήδη τους έχουν ζώσει τα φίδια...

🔴Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 85-80: Γκραντ, Πετρούσεφ, Γκος και ασύλληπτο φινάλε στο «πράσινο» 2-0!