Γεμίζει το ΣΕΦ για την μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη

Γιώργος Πρίντεζης

i

Γιώργος Πρίντεζης/ ©Intime

Γεμίζει το ΣΕΦ για την μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη

Sportal newsroom 12:41 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 30.08.2024

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα περάσει στο πάνθεον της Ολυμπιακής ιστορίας στις 6 Σεπτεμβρίου και το ΣΕΦ αναμένεται κατάμεστο, καθώς λιγότερα από 2.000 εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα.

Ο Ολυμπιακός, έναν χρόνο μετά τη μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, τιμάει και τον έτερο μεγάλο αρχηγό του, τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο «Πρι» θα δει τη φανέλα με τον αριθμό 15 να αποσύρεται στην οροφή του ΣΕΦ και να παίρνει θέση μια για πάντα στο πάνθεον της ιστορίας της ομάδας του Πειραιά.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή ο κόσμος θα αποτελέσει τον μεγάλο καλεσμένο. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε ένα φιλικό προς τιμήν του Πρίντεζη και το φαληρικό στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

«A Moment To Remember»: Διαθέσιμα για όλους τους φιλάθλους τα εισιτήρια για τη μεγάλη βραδιά του Πρίντεζη
EUROLEAGUE

18:07 - 08.07.2024

«A Moment To Remember»: Διαθέσιμα για όλους τους φιλάθλους τα εισιτήρια για τη μεγάλη βραδιά του Πρίντεζη

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο (06/09) ενημέρωσε πως τα εισιτήρια τέθηκαν σε κυκλοφορία για όλους τους φιλάθλους.

Περίπου μία εβδομάδα πριν από την μεγάλη βραδιά, λιγότερα από 2.000 εισιτήρια έχουν μείνει προς διάθεση. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή βρίσκονται προς πώληση 1.920 εισιτήρια, για μια βραδιά που θα έχει τίτλο «A Moment to Remember».

Το φαληρικό στάδιο αναμένεται για ακόμα μια φορά να φορέσει τα καλά του, ώστε να τιμήσει ακόμα ένα ιστορικό μέλος του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να δείχνει εκ νέου τον σεβασμό και την εκτίμησή της σε παίκτες που έγραψαν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα.