Τα συλλυπητήρια του Ολυμπιακού για τον θάνατο του Πάρη Δερμάνη

Τα συλλυπητήρια του Ολυμπιακού για τον θάνατο του Πάρη Δερμάνη

Sportal newsroom 11:40 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 08.06.2024

Με το που ενημερώθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός τα δυσάρεστα για τον θάνατο του φροντιστή του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη, έσπευσε να στείλει στους οικείους του «τα ειλικρινή συλλυπητήρια».

Το βράδυ της Παρασκευής (7/6) ήταν άσχημο για τον Παναθηναϊκό, καθώς έχασε και στον δεύτερο τελικό της Stoiximan Basket League από τον Ολυμπιακό. Το πρωί του Σαββάτου (8/6) όμως, ήταν... δυσβάστακτο. Διότι, η ενημέρωση των γιατρών για τον Πάρη Δερμάνη, τον επί 17 χρόνια φροντιστή των «πρασίνων» ήταν η μοιραία και η χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρξει.

Στα 60 του χρόνια ο Δερμάνης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν για πάνω από ένα μήνα με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του και ο Ολυμπιακός έσπευσε να στείλει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του εκλιπόντος, αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια , τους οικείους και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Πάρη Δερμάνη, που σήμερα (08/06) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών».

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... 2-0 σε επεισοδιακό φινάλε στο ΣΕΦ με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!