Ολυμπιακός για Φαλ: «Χαμογελάει όταν έχει καλό λόγο» (vid)

Μουσταφά Φαλ

Ολυμπιακός για Φαλ: «Χαμογελάει όταν έχει καλό λόγο» (vid)

Sportal newsroom 10:14 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, στο Game 3 των πλέι οφ, σε ένα αποτέλεσμα που έφερε το χαμόγελο του Μουσταφά Φαλ.

Το buzzer beater του Κώστα Σλούκα έστειλε στα ουράνια άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον διεθνή γκαρντ να βάζει την υπογραφή του στη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο Game 3 κόντρα στην Φενέρ με 72-71, μέσα στην Πόλη.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τεράστια χαρά σε όλους στα ενδότερα της ομάδας και έκανε άπαντες να χαμογελάσουν. Ακόμα και τον Μουσταφά Φαλ, που σε όλη τη διάρκεια της σεζόν παρέμενε σοβαρός.

Αδιανόητο: Ο Σλούκας έκανε τους οπαδούς της Φενέρ να χτυπάνε το κεφάλι τους! (vid)
EUROLEAGUE

10:06 - 04.05.2023

Αδιανόητο: Ο Σλούκας έκανε τους οπαδούς της Φενέρ να χτυπάνε το κεφάλι τους! (vid)

Ο Κώστας Σλούκας με ένα τεράστιο σουτ έστειλε τον Ολυμπιακό στον έβδομο ουρανό, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη, την ώρα που οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

«Για όλους τους αμφισβητίες, χαμογελάει όταν έχει καλό λόγο», ήταν το μήνυμα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ που έβαλε τα πράγματα στη θέση της σχετικά με όσους πίστευαν πως ο Γάλλος σέντερ δεν χαμογελάει ποτέ.

Η νίκη στην Πόλη ήταν ένας πολύ καλός λόγος για χαμόγελα και ο διεθνής σέντερ με το πέρας της αναμέτρησης χάρισε πολλά στους συμπαίκτες του και τα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών.