«Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού-Ντόρσεϊ για τα επόμενα 3 χρόνια»

«Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού-Ντόρσεϊ για τα επόμενα 3 χρόνια»

Sportal newsroom 23:06 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:43 - 27.06.2024

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ετοιμάζεται να πιάσει λιμάνι, καθώς δημοσιεύματα του εξωτερικού κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία τριών ετών για την επιστροφή του ομογενή γκαρντ στον Ολυμπιακό.

Έτοιμος να πιάσει και πάλι λιμάνι είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Έπειτα από δύο χρόνια που βρισκόταν μεταξύ Ντάλας και Κωνσταντινούπολης, ο έμπειρος γκαρντ ετοιμάζεται να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ισχυροποιώντας την περιφερειακή γραμμή των «ερυθρόλευκων».

Όλοι Euro LIVE: Το Sportal βρέθηκε στο πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών - Όλα τα ζευγάρια των νοκ άουτ
EURO 2024

00:00 - 27.06.2024

Όλοι Euro LIVE: Το Sportal βρέθηκε στο πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών - Όλα τα ζευγάρια των νοκ άουτ

«Όλοι Euro» με ζωντανή σύνδεση από το Γκεζελκίρχεν και το πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών. Όλη η δράση από τα ματς της Τετάρτης. Τα ζευγάρια των νοκ άουτ και ο δρόμος για τον τελικό.

Ο ομογενής γκαρντ είχε γνωστοποιήσει εδώ και αρκετούς μήνες την πρόθεση αποχώρησης από την Φενέρμπαχτσε, για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο Ολυμπιακός ουδέποτε δεν άφησε την υπόθεσή του έξω από το κάδρο. Κάθε άλλο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του σχεδίαζαν την ομάδα της επόμενης μέρας με τον Ντόρσεϊ εντός αυτής.

Η υπόθεση Έβανς και η αλλαγή πλάνου για τον σκόρερ στον Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

18:22 - 26.06.2024

Η υπόθεση Έβανς και η αλλαγή πλάνου για τον σκόρερ στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει στο φουλ τις μηχανές ενόψει της συνέχειας, θέλοντας να κινηθεί αποφασιστικά για να κλείσει μέσα στο επόμενο διάστημα τις κινήσεις που ήδη δουλεύει (αθόρυβα) τις τελευταίες ημέρες. Το Sportal έχει το ρεπορτάζ.

Το μόνο που απέμενε ήταν να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα Telesport, Ολυμπιακός και Ντόρσεϊ έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, το οποίο θα επαναφέρει τον χαρισματικό γκαρντ στα ερυθρόλευκα. Εκεί όπου πανηγύρισε τίτλους και διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι στο πλάνο της ομάδας κατά την παρουσία του στον Πειραιά.

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να επιστρέφει στο λιμάνι, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει... σεφτέ στα μεταγραφικά το φετινό καλοκαίρι, αποκτώντας έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, αλλά και το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα και έτσι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα της ομάδας.