Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά φέτος έκανε προπόνηση χωρίς απουσίες!

Ολυμπιακός

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά φέτος έκανε προπόνηση χωρίς απουσίες!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:37 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 14.08.2024

Στον Ολυμπιακό οι τραυματισμοί φέτος έχουν αποτελέσει έναν διαρκή πονοκέφαλο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Την Τετάρτη (13/12) όμως, για ΠΡΩΤΗ φορά, ο Ολυμπιακός είχε όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Βαλένθια (15/12), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του! 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν όλοι στο παρκέ και έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα, με τους τραυματίες των τελευταίων ημερών να αφήνουν πίσω τα προβλήματα και να είναι κανονικά στην διάθεση του Έλληνα κόουτς. 

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, ο οποίος επιλέχθηκε να μην αγωνιστεί απέναντι στην Καρδίτσα, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Παπανικολάου, που ξεπέρασε το αιμάτωμα και προπονήθηκε κανονικά. 

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν και εκείνος κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά την ολιγοήμερη απουσία του λόγω της γέννησης του παιδιού του. 

Βέβαια απουσία θα έχει στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια, καθώς το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Ναζ Μήτρου - Λονγκ θα αργήσει ακόμα. Ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να λάβει την ελληνική ταυτότητα, μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με τον Απόλλωνα (24/12), όμως για την Euroleague θα πρέπει να περιμένει το 2024, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο, λόγω των συμμετοχών του σε αυτόν με τη Ζάλγκιρις

23:03 - 11.12.2023

Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα

Ο Ολυμπιακός έκανε καλή προπόνηση (83-54) στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (15/12) με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ