Ολυμπιακός: Η... άλλη όψη της «ερυθρόλευκης» Media Day (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 11:14 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν, με τους παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να περνούν από την καθιερωμένη Media Day ενόψει των υποχρεώσεών τους στην Euroleague.

Σε ρυθμούς σεζόν... 2023-24 κινείται ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Πειραιά να διατηρεί τον πήχη ψηλά ενόψει της νέας προσπάθειάς της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά την ίδια φιλοσοφία και την ίδια νοοτροπία σε σχέση με την τελευταία διετία, διατηρώντας τον πήχη ψηλά.

Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για ακόμα μια σεζόν γεμάτη προσκλήσεις και απαιτήσεις, όμως για την ώρα άφησαν στην άκρη τις προπονήσεις και έγιναν μοντέλα, για χάρη της ετήσιας και καθιερωμένης Media Day ενόψει της νέας σεζόν, στην Euroleague.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ήταν το νέο πρόσωπο της διαδικασίας, με τον Λιθουανό να μπαίνει με το... καλημέρα σε ρυθμό Ολυμπιακού, την ίδια στιγμή που άπαντες απόλαυσαν τη διαδικασία, με το κλίμα στο ΣΕΦ να είναι πολύ καλό, όπως φάνηκε και στο βίντεο που παρουσίασαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας, από τις αθέατες στιγμές της Media Day στο φαληρικό στάδιο.