H Αρμάνι γλίτωσε στο «τσακ» το... κάζο πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
i

© Olimpia Milano

H Αρμάνι γλίτωσε στο «τσακ» το... κάζο πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Ευτυχία Οικονομίδου 19:57 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 13.10.2024

Η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να επικρατήσει με δυσκολία (88-85) απέναντι στη Μπρέσια δύο μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Το ξεκίνημα της Αρμάνι Μιλάνο σε EuroLeague και ιταλικό πρωτάθλημα δεν θα το έλεγε κανείς ιδανικό, καθώς μετρά 1/2 νίκες στην κάθε διοργάνωση.

H ομάδα του Έτορε Μεσίνα υποδέχτηκε τη Μπρέσια για τις ανάγκες της τρίτης αγωνιστικής της Lega A κι έδειξε να δυσκολεύεται από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ωστόσο, κατάφερε να πάρει τη νίκη, όσο κι αν αγχώθηκε (88-85) και είναι έτοιμη να ταξιδέψει στην Αθήνα για την τρίτη αγωνιστική της EuroLeague, όπου θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό για το πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας.

Κορυφαίοι για την ομάδα του κόουτς Μεσίνα ήταν οι Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ και Σέιβον Σιλντς με 15 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Η Μπρέσια έφτασε έστω και με μικρή διαφορά να έχει το πάνω χέρι στα πρώτα λεπτά του αγώνα κι ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, οι φιλοξενούμενοι άσκησαν και πάλι μεγάλη πίεση στη δεύτερη περίοδο παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα (27-32). Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα με την Αρμάνι να καταφέρνει να περάσει μπροστά πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα, η Αρμάνι ανέβασε στροφές και πήρε τα ηνία του ματς χτίζοντας διψήφια διαφορά για να φτάσει στο +12 (72-60) λίγο πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Κι ενώ όλα φάνηκαν να έχουν τελειώσει με τη ομάδα του κόουτς Μεσίνα να έχει το πάνω χέρι στο ματς, η Μπρέσια άρχιζε να... ροκανίζει επικίνδυνα τη διαφορά μειώνοντας και στον πόντο στα τελευταία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Τα δεκάλεπτα: 27-24, 47-45, 72-63, 88-85

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Lega A:

Σάσαρι - Νάπολι: 94-76
Τρέντο - Βαρέζε: 106-100
Κρεμόνα - Πιστόια 65-66