Το τρυφερό τετ α τετ του Παπανικολάου με την κόρη του

Κώστας Παπανικολάου

i

Κώστας Παπανικολάου / Intime

Το τρυφερό τετ α τετ του Παπανικολάου με την κόρη του

Sportal newsroom 11:34 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 14.08.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου ανέβασε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με την κόρη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει την ευκαιρία μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου να περάσει μερικές στιγμές με την οικογένειά του. Η Εθνική Ελλάδας έχει ξεκινήσει ναι μεν προπονήσεις εν όψει της μεγάλης διοργάνωσης, που ξεκινά στις 25 Αυγούστου αλλά η «γαλανόλευκη» βρίσκεται ακόμα στη χώρα μας. 

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού, που θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο ανέβασε το πρωί του Σαββάτου (29/7) μία φωτογραφία με την κόρη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που θα σε κάνει να... λιώσεις. O Παπανικολάου συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «My K_P girl». 

Το ποστ του Παπανικολάου:

Γι' αυτό ο Παναθηναϊκός κάνει μεταγραφές και ο Ολυμπιακός «κοιτάζει»...

Γι' αυτό ο Παναθηναϊκός κάνει μεταγραφές και ο Ολυμπιακός «κοιτάζει»...

Ο Παναθηναϊκός επικοινωνιακά κερδίζει τις εντυπώσεις στον πυρετό των καλοκαιρινών μεταγραφών, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μοιάζει σα να παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις. Υπάρχει όμως και ένα «αλλά». Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Θυμίζουμε ότι σε λίγους μήνες ο 33χρονος Έλληνας γκαρντ θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος. 

«Σε συζητήσεις με τον Κέντρικ Ναν ο Ολυμπιακός»!

Ένα κομμάτι απομένει στο παζλ του Ολυμπιακού σε ότι αφορά το σχεδιασμό της νέας χρονιάς από το Γιώργο Μπαρτζώκα και στην Ιταλία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη με τον Κέντρικ Ναν (28χρ., 1.91)! Ο ΝΒΑερ σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι είναι σε συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους», με σκοπό να ενισχύσει την περιφερειακή τους γραμμή.

Ο Κέντρικ Ναν που αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο ΝΒΑ σε 70 παιχνίδια με τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς είχε 7.09 πόντους μέσο όρο, 1.56 ριμπάουντ, 1.29 ασίστ σε 13.8 λεπτά συμμετοχής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιταλία οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού διαπραγματεύονται με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να αποσπάσουν την καταφατική του απάντηση και να ενισχύσουν την περιφερειακή του γραμμή. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις και κρατάει κλειστά τα χαρτιά σε ότι αφορά το τελευταίο κομμάτι στο μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο Ματέο Αντρεάνι που αποκαλύπτει τις διαπραγματεύσεις με τον Κέντρικ Ναν, αναφέρεται στον Σβιάτοσλαβ Μιχάιλιουκ λέγοντας πως δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για την ελληνική ομάδα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας που προχώρησε σε στοχευμένες κινήσεις το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται να βιάζεται και περιμένει να προχωρήσει στην τελευταία κίνηση του.

Ο Κέντρικ Ναν είναι με βάση τις πληροφορίες από την Ιταλία μια από αυτές που πραγματοποιούνται και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.