O Πάπας «λιώνει» στην προπόνηση στις ΗΠΑ με φόντο την αφίσα του Ολυμπιακού στο γυμναστήριο (vid)

O Πάπας «λιώνει» στην προπόνηση στις ΗΠΑ με φόντο την αφίσα του Ολυμπιακού στο γυμναστήριο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:18 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 14.08.2024

Ένα βίντεο με τον Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού να προπονείται σκληρά και να προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν κυκλοφόρησε από τον ίδιο στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, ο 25χρονος γκαρντ την ώρα που ιδρώνει στο γυμναστήριο έχει την εικόνα των «ερυθρόλευκων» συμπαικτών και του προπονητή του για να του δίνουν δύναμη.

Οι στιγμές χαλάρωσης σιγά σιγά τελειώνουν για τους επαγγελματίες αθλητές σε όλον τον κόσμο και σε όλα τα σπορ. Διότι, αρχίζουν να προπονούνται έντονα με σκοπό να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις υποχρεώσεις που σύντομα θα μπουν στο πρόγραμμά τους. 

Ο Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εκεί όπου γεννήθηκε (στο Νιου Τζέρσεϊ) και μεγάλωσε, περνάει ακόμα αρκετό χρόνο μαζί με την οικογένειά του, αλλά ήδη το πρόγραμμά του έχει κατακλιστεί με προπονήσεις.

 Ατελείωτα χιλιόμετρα τρεξίματος, τόνοι άρσης βαρών και πολύ... μπάσκετ περιλαμβάνει το ημερήσιό του πρόγραμμα και μάλιστα βιντεοσκόπησε τον κόπο μιας μέρας και μοιράστηκε το οπτικοακουστικό υλικό με τους διαδικτυακούς του φίλους. 

Λάρκιν και MακΚόλουμ για Σλούκα: «Με τρία εκατομμύρια ευρώ το χρόνο δεν αρκούν 10 πόντοι και 4 ασίστ» (vids)
EUROLEAGUE

09:20 - 22.07.2023

Λάρκιν και MακΚόλουμ για Σλούκα: «Με τρία εκατομμύρια ευρώ το χρόνο δεν αρκούν 10 πόντοι και 4 ασίστ» (vids)

Μετά την παραδοχή του σοκ που προκάλεσε η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, ο Έρικ ΜακΚόλουμ εξηγεί σε όλους, αλλά και στον Έλληνα γκαρντ ποια είναι η πίεση που ασκείται σε έναν παίκτη που εισπράττει 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Και ο Σέιν Λάρκιν που ξέρει καλά... συμφωνεί!

Μάλιστα, στον τοίχο του γυμναστηρίου που προπονείται έχει μία αφίσα-λάβαρο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας 2023 με τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας είναι στο κέντρο της φωτογραφίας και τριγύρω οι... σύντροφοί του με τους οποίους ολοκλήρωσε μία εκπληκτική σεζόν. 

Νωρίς το Σάββατο (22/7) ένας συμπαίκτης του και επίσης ελληνοαμερικάνος (πλέον), ο Τόμας Ουόκαπ ήταν σε ανάλογο χώρο, για τον ίδιο σκοπό, πολλά χιλιόμετρα μακριά. Ο Ουόκαπ ξεκίνησε προπονήσεις στο γυμναστήριο του ΣΕΦ, την ώρα που ο Πάπας του έκανε... παρέα εξ αποστάσεως.