Η 12άδα του Ολυμπιακού στον μικρό τελικό

Η 12άδα του Ολυμπιακού στον μικρό τελικό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:52 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 29.05.2024

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στον μικρό τελικό της Euroleague απέναντι στην Φενέρμπαχτσε με την ίδια 12άδα που είχε και στον ημιτελικό με τη Ρεάλ.

Με τη γνωστή 12άδα του θα παραταχθεί στην Uber Arena ο Ολυμπιακός, ο οποίος, στον μικρό τελικό της Euroleague, θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε.

Οι Λουκ ΣίκμαΊγκνας ΜπραζντέικιςΜιχάλης ΛούντζηςΒενιαμίν Αμπόσι και Γιώργος Τανούλης ήταν για ακόμη μια φορά οι παίκτες που έμειναν εκτός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιλέγει την ίδια 12άδα που κατέβασε στο τέταρτο και το πέμπτο ματς με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στον ημιτελικό με αντίπαλο τη Ρεάλ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μπροστά του και τα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε θέλει οι παίκτες που είναι δηλωμένοι να βρουν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα να μην κάνει κάποια αλλαγή, όπως είπαμε και να παρατάσσει γνώριμά μας πρόσωπα.

Έτσι, οι Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα δεν θα αγωνιστούν άλλο με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, καθώς είναι εκτός του ρόστερ για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ το τελευταίο του παιχνίδι για φέτος θα δώσει και ο Μόουζες Ράιτ.

Αναλυτικά η 12άδα του Ολυμπιακού:

Ουόκαπ, Γκος, Ράιτ, Κάνααν, Λαρεντζάκης, Μήτρου - Λονγκ, Φαλ, Παπανικολάου, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ