Αγκαλιές, χαμόγελα και αποθέωση: Η παρακάμερα της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι (vid)
i

© PrtScr

Αγκαλιές, χαμόγελα και αποθέωση: Η παρακάμερα της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 16:52 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 16.10.2024

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο και έκανε τη δεύτερη νίκη του και μάλιστα εντός έδρας στην δύσκολη πρώτη διαβολοβδομάδα της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με 89-68 χωρίς να... ιδρώσει και πραγματοποίησε τη δεύτερη νίκη του στη EuroLeague και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» του ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση από εκεί που σταμάτησε με... αέρα MVP, ενώ είχε για άξιο συμπαραστάτη τον Σακίλ ΜακΚίσικ, τον πιστό στρατιώτη του Γιώργου Μπαρτζώκα που κάθε φορά που πατάει στο παρκέ ξέρει να δικαιώνει τον κόουτς για την επιλογή του.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η αναμέτρηση έληξε με χαμόγελα, όπως είναι λογικό, καθώς οι Πειραιώτες έπαιξαν το μπάσκετ που ήθελαν, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και ανέδειξαν το μεγάλο ταλέντο τους. Μετά τη λήξη του ματς οι «ερυθρόλευκοι» δε μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίησή τους για την ευρεία νίκη, ενώ στο φινάλε ξεχώρισε και το τετ α τετ του Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Νίκολα Μίροτιτς που αγκαλιάστηκαν θερμά και αντάλλαξαν κουβέντες.