Ολυμπιακός για Φορντ: «Ακόμα μοιάζει με κακό αστείο»

Αλφόνσο Φόρντ

i

© Intime

Ολυμπιακός για Φορντ: «Ακόμα μοιάζει με κακό αστείο»

Ευτυχία Οικονομίδου 17:31 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 04.09.2024

Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε τον Αλφόνσο Φορντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα (04/09) πριν από 20 χρόνια.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τη μέρα που ο Αλφόνσο Φορντ άφησε την τελευταία του πνοή στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004, καθώς έχασε τη ζωή του από «μάχη» με τη λευχαιμία.

Ο ταλαντούχος Αμερικανός σκόρερ έπαιξε μόλις για μία σεζόν στον Ολυμπιακό (2001/02), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν πως δεν ξεχνούν το πέρασμά του, τιμώντας την ημέρα μνήμης του. Ο Φορντ πέρα από τον Ολυμπιακό είχε περάσει κι άλλα χρόνια της καριέρας του στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Παπάγου, στη συνέχεια του Σπόρτιγκ, αλλά και του Περιστερίου.

Ο Ολυμπιακός για Χάινς: «Ήσουν μεγάλος παίκτης και είσαι ακόμα καλύτερος άνθρωπος»
EUROLEAGUE

15:21 - 04.09.2024

Ο Ολυμπιακός για Χάινς: «Ήσουν μεγάλος παίκτης και είσαι ακόμα καλύτερος άνθρωπος»

Ο Κάιλ Χάινς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα παρκέ και ο Ολυμπιακός, η τρίτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στην καριέρα του, είπε το δικό της «ευχαριστώ» με ξεχωριστό τρόπο.

«Έχουν περάσει 20 χρόνια από όταν έφυγες από αυτόν τον κόσμο, ακόμα μοιάζει με κακό αστείο...», έγραψαν στην ανάρτησή τους οι Πειραιώτες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!