Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ: «Αρμόδια είναι η ΕΟΚ»

Αγγελόπουλοι - Σκινδήλιας

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ: «Αρμόδια είναι η ΕΟΚ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:22 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 21.08.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ενημέρωσή της γνωστοποίησε πως ο λόγος για τον οποίο ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την καταγγελία των Πειραιωτών ήταν καθαρά τυπικός, καθώς αρμόδια για την υπόθεση είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Ο.Κ.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Ολυμπιακό να τοποθετείται σχετικά με το ζήτημα, εξηγώντας πως δεν έχει κλείσει ακόμη.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

«Απορρίπτεται η υπ' αριθ. πρωτ. 144/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) κατά των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθώς και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ)».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι, η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ ήταν τυπική, καθώς αρμόδια για την επίλυση της διαφοράς είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Ο.Κ.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναφέρουν:

«Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε για καθαρά τυπικούς λόγους την από 29.07.2024 καταγγελία της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και των ιδιοκτητών της κατά του Δ. Γιαννακόπουλου, κρίνοντας ότι αρμόδια για την επίλυση της διαφοράς είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Ο.Κ.».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!