Απόλυτη αποθέωση Μπαρτζώκα σε Πρίντεζη: «Το Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα ταιριάζει σ' αυτόν τον άνθρωπο»
i

© Intime

Απόλυτη αποθέωση Μπαρτζώκα σε Πρίντεζη: «Το Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα ταιριάζει σ' αυτόν τον άνθρωπο»

Ευτυχία Οικονομίδου 22:11 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 06.09.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Πρίντεζη και ξεχώρισε το σύνθημα που του ταιριάζει.

Ο Ολυμπιακός τιμάει την ιστορία του. Ο Γιώργος Πρίντεζης περνάει στο πάνθεον και λίγο πριν από την έναρξη της λαμπερής εκδήλωσης με τίτλο «A moment to Remember» ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά φρόντισε να δείξει την στήριξή του.

Μεταξύ των αγαπημένων του Ολυμπιακού που γνώρισαν την αποθέωση από τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους ήταν φυσικά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Πρίντεζη που έχει την τιμητική του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους είναι εδώ μαζί μας σε μια μεγάλη βραδιά σαν αυτή για να τιμήσουν τον Γιώργο και τον Θρύλο. Είναι μεγάλη βραδιά για τον θρύλο μας να τιμάει τέτοιους αθλητές σε μια φανταστική συγκυρία στα 100 χρόνια. Είναι μεγάλη συγκυρία. Όσον αφορά το τι διέκρινα όταν είχα τον Γιώργο 19 ετών στην Ολύμπια Λάρισας, δεν έχει νόοημα τι δεξιότητες, αν φοράς την τόσο βαριά φανέλα του θρύλου σημαίνει ότι είσαι ξεχωριστός άνθρωπος. Το "Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα" είναι φτιαγμένο γι αυτόν τον άνθρωπο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!