Στο μυαλό του Μπαρτζώκα: Πώς παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός χωρίς τον Φαλ

Μιλουτίνοφ - Πετρούσεφ

i

©Intime

Στο μυαλό του Μπαρτζώκα: Πώς παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός χωρίς τον Φαλ

Νίκος Καλαμπάκας 11:07 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 02.06.2024

Η απουσία του Μουστάφα Φαλ από τα Playoffs της Basket League έχει φέρει αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Δείτε τι κάνει ο Μπαρτζώκας για να καλύψει το κενό του Γάλλου σέντερ.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αγωνιστεί στους τελικούς της Basket League χωρίς τον Μουσταφά Φαλ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να βρει λύσεις προκειμένου να καλύψει το κενό του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έχει τραυματιστεί και δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στους τελικούς.

Γιώργος Μπαρτζώκας ©Intime

Ο Έλληνας κόουτς στηρίζει πολλά από το παιχνίδι της ομάδας του στον Γάλλο σέντερ, ωστόσο μέχρι να λήξει η σεζόν δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. Ο ίδιος έχει δείξει ήδη τις προθέσεις του ενόψει τελικών στη σειρά με το Περιστέρι. Δεν είναι κοινό μυστικό ότι το βάρος στο «ζωγραφιστό» θα επωμιστούν οι Πετρούσεφ και Μιλουτίνοφ.

Οι δύο Σέρβοι θα έχουν πολλή δουλειά στους αγώνες των τελικών, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σειράς Παναθηναϊκός - Άρης.

Στο τελευταίο ματς των ερυθρόλευκων, ο Πίτερς αγωνίστηκε 33.31''. Ο προπονητής των Πειραιωτών δίνει πολλά λεπτά συμμετοχής στον Αμερικάνο στη θέση «4», αφού ο Πετρούσεφ που ήταν η πιο αξιόπιστη αλλαγή του, θα πρέπει να ρίξει το βάρος ως «ρεζέρβα» του Μιλουτίνοφ.

Αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες ίσως δουν τον Πίτερς να... κουράζεται λίγο παραπάνω, ωστόσο θα κερδίσουν έναν παίκτη στο «5» που θα μπορεί να τραβάει τον αντίπαλο σέντερ έξω από τη ρακέτα, προκειμένου να «εκτελεί» από μακριά.

Βασικός σέντερ θα είναι ο Μιλουτίνοφ. Πρόκειται για ένανα από τους κορυφαίους όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη και είναι ισάξιος του Φαλ, ο οποίος ξεκινάει τους αγώνες.

Ο Ολυμπιακός έχασε έναν πολύτιμο παίκτη του με τον τραυματισμό του Γάλλου στο Final Four, ωστόσο αν και δεν δήλωσε τον Ράιτ για τα playoffs, έχει λύσεις στους ψηλούς του. Απομένει να δούμε αν είναι και ικανές να του δώσουν ξανά το πρωτάθλημα...