Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τη νίκη επί της Ζαλγκίρις και της επιστροφής του Μουσταφά Φαλ (vid)

Ολυμπιακός

i

© InTime

Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τη νίκη επί της Ζαλγκίρις και της επιστροφής του Μουσταφά Φαλ (vid)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:20 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 12.10.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και πρώτη νίκη της ομάδας στη φετινή Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχθηκε τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης και σε ένα παιχνίδι που είχε γίνει... θρίλερ στο φινάλε, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε σε όλο τον αγώνα το προβάδισμα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 74-68.

Ένα ματς στο οποίο ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο Βούλγαρος φόργουορντ ολοκλήρωσε το ματς με double-double (17 πόντους, 11 ριμπάουντ) και ήταν μόνιμο πρόβλημα για την άμυνα της Ζαλγκίρις. Εξαιρετικός βέβαια ήταν και ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 15 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Βέβαια το πιο ευχάριστο νέο για την ομάδα του coach Μπαρτζώκα, είναι η επιστροφή του Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ, μετά από 4.5 μήνες επέστρεψε στα παρκέ, μιας και είχε ταλαιπωρηθεί με έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο κόσμος τον αποθέωσε και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την παρακάμερα του αγώνα με τη Ζαλγκίρις.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (13/10, 17:15) υποδέχεται τον Άρη για τη Stoiximan GBL, ενώ την Τρίτη (15/10, 21:15) παίζει και πάλι στο φαληρικό γήπεδο, με την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της Euroleague.