Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη και τα παιδικά χαμόγελα (vid)

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

© InTime

Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη και τα παιδικά χαμόγελα (vid)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 16:42 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 14.10.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε το βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα Ολυμπιακός - Άρης.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις νίκες και έκανε το 2/2 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τον Άρη Midea για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL και κατάφερε να πάρει άνετα τη νίκη στο ΣΕΦ με 102-72. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση και δείχνει έτοιμη για την πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πάνω από 100 πόντους, ενώ η άμυνά του ήταν και πάλι το δυνατό του στοιχείο. Προφανώς η επιστροφή του Μουσταφά Φαλ, δίνει έξτρα βοήθειες, με τον Γάλλο σέντερ να είχε λείψει.

Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, έτσι και σε αυτό κόντρα στον Άρη Midea, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έβγαλε ένα βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα. Πλάνα τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, από την εξέδρα, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα. Πέρα από τις ωραίες φάσεις στο παρκέ, τα παιδιά είναι αυτά που «κλέψανε» την παράσταση με το χαμόγελό τους, αλλά και τα παιχνίδια που παίξανε στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (13/10, 21:15) υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ την Παρασκευή (18/10) παίζει στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Αναντολού Εφές.