Η ιταλική Τράπανι ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό
i

© PrtScr

Η ιταλική Τράπανι ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό

Ευτυχία Οικονομίδου 11:27 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 08.08.2024

Η Τράπανι από την Ιταλία ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό για τις 22 Σεπτεμβρίου.

Η ιταλική Τράπανι Σαρκ που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της γειτονικής μας χώρας ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στη Σικελία στις 22 Σεπτεμβρίου για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» έτσι κι αλλιώς έχουν οργανώσει στο καλεντάρι τους το φιλικό παιχνίδι προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 6 Σεπτεμβρίου, όπου θα αποσυρθεί η φανέλα του εμβληματικού φόργουορντ.

Ολυμπιακός και Πρίντεζης παρουσίασαν τη συλλεκτική φανέλα του «Πρι»: «Ένα πάθος, μία ιστορία, ο θρύλος μου»
EUROLEAGUE

16:56 - 22.07.2024

Ολυμπιακός και Πρίντεζης παρουσίασαν τη συλλεκτική φανέλα του «Πρι»: «Ένα πάθος, μία ιστορία, ο θρύλος μου»

Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Ολυμπιακός παρουσίασαν τη συλλεκτική φανέλα του «Πρι» ενόψει της βραδιάς του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας του Πειραιά.

Πέρα από αυτό, ο Ολυμπιακός θα φέρει «άρωμα» EuroLeague στην Κρήτη σε φιλικό τουρνουά που θα οργανώσει περίπου 10 μέρες αργότερα στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου,  όπου θα συμμετάσχουν η Φενερμπαχτσέ, η Αρμάνι Μιλάνο και η Βίρτους Μπολόνια.

Έτσι μία εβδομάδα μετά , στις 22 Σεπτεμβρίου, οι Πειραιώτες θα μεταφέρουν λίγη από την αίγλη τους στη Σικελία και στην Τραπάνι Σαρκ για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Αυτό είναι το γήπεδο στο Παρίσι όπου η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με τη Γερμανία

Αυτό είναι το γήπεδο στο Παρίσι όπου η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με τη Γερμανία

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών βρίσκεται στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα συναντήσει τη Γερμανία σε ένα γήπεδο που τις φέρνει... θύμησες από άλλες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τους κορυφαίους της ευρωπαϊκής μπασκετικής σκηνής, εξαιρετικούς συλλόγους και πρωταθλητές που κάνουν περήφανο το brand μας και μας ανεβάζουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Θέλουμε μόνο το καλύτερο για την πόλη μας! Και θα το πάρουμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!