Η καλημέρα του Ολυμπιακού με ευχές για περισσότερους τίτλους και τον Ντόρσεϊ να πίνει το καφεδάκι του
i

© PrtScr

Η καλημέρα του Ολυμπιακού με ευχές για περισσότερους τίτλους και τον Ντόρσεϊ να πίνει το καφεδάκι του

Ευτυχία Οικονομίδου 10:08 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 30.09.2024

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR ανάρτησε την καθιερωμένη καλημέρα του στο twitter με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να πίνει καφέ και με ευχές για ακόμη περισσότερους τίτλους.

Σε ένα συναρπαστικό πρώτο ντέρμπι τη φετινή σεζόν, το οποίο κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες κι έδωσε μια πρόγευση για όσα θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-85 του Παναθηναϊκού στον τελικό του Σούπερ Καπ και κατέκτησε το τρόπαιο στη Ρόδο.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του ενόψει της απαιτητικής νέας σεζόν και έκανε δικό του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον πρώτο τίτλο της χρονιάς παίρνοντας ώθηση. Μετά το Super Cup του 2022 και του 2023 ήρθε και η κατάκτηση του 2024 από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο ηγέτης Σάσα, ο Ντόρσεϊ των ντέρμπι και οι Πετρούσεφ, Φουρνιέ

Ο ηγέτης Σάσα, ο Ντόρσεϊ των ντέρμπι και οι Πετρούσεφ, Φουρνιέ

Ο Παναγιώτης Ραμαντάνης γράφει για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού Aktor, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και τους «ερυθρόλευκους» παίκτες που που ξεχώρισαν στο ντέρμπι «αιωνίων».

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν ξεκινούν με χαμόγελα τη νέα σεζόν παίρνοντας σημαντική ώθηση. Έτσι φάνηκε κι από την καθιερωμένη καλημέρα της ΚΑΕ στο twitter, όπου οι Πειραιώτες ανέβασαν ένα GIF με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να πίνει το καφεδάκι του και να σηκώνει το ποτήρι του σαν να τσουγκρίζει στον αέρα και να δίνει ευχή, με τον Ολυμπιακό να γράφει - στα αγγλικά - στην λεζάντα «Στην υγεία αυτών που θα έρθουν», εννοώντας τους τίτλους που θα κατακτήσει στο μέλλον.

Δείτε το post του Ολυμπιακού: