Μονακό για Φουρνιέ: «Μας αρέσει το τρολάρισμα, αλλά αυτή είναι μία καταπληκτική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό»

Εβάν Φουρνιέ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Μονακό για Φουρνιέ: «Μας αρέσει το τρολάρισμα, αλλά αυτή είναι μία καταπληκτική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό»

Ευτυχία Οικονομίδου 23:21 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 02.09.2024

Η Μονακό μέσω του λογαριασμού της στο «Χ» απέφυγε να τρολάρει τον Ολυμπιακό, αλλά αντιθέτως του έδωσε τα εύσημα για τη συμφωνία με τον Εβάν Φουρνιέ.

Η αγγλική έκδοση του λογαριασμού της Μονακό στο «Χ» δεν χάνει την ευκαιρία να... τρολάρει τον Ολυμπιακό, όταν βρίσκει λόγο, ειδικά με τον ντόρο γύρο από το όνομα του Μάικ Τζέιμς, όμως τώρα αποφάσισε να του δώσει τα εύσημα.

Ο λόγος είναι η συμφωνία των Πειραιωτών με τον Εβάν Φουρνιέ για τα επόμενα δύο χρόνια (συν ένα) με συμβόλαιο που αγγίζει τα 4.5 εκατομμύρια. Η σελίδα των Μονεγάσκων βρήκε αυτή τη μεταγραφή από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ως μία σπουδαία κίνηση και την αποθέωσε αναλόγως.

«Πάντα μας αρέσει το τρολάρισμα, αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να πούμε ψέματα. Πρόκειται για μια τρομερή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Καλώς ήρθες στην Euroleague Εβάν Φουρνιέ» ανέφερε το χαρακτηριστικό ποστάρισμα της Μονακό για την απόκτηση του Γάλλου σταρ από τους «ερυθρολεύκους» καλωσορίζοντας μάλιστα τον Γάλλο παίκτη στην EuroLeague.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!