Η φωτογράφιση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ με τις νέες επετειακές φανέλες (vid)

Η φωτογράφιση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ με τις νέες επετειακές φανέλες (vid)

Απόστολος Μαυράκης 17:25 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 17.09.2024

Οι παίκτες του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν στην σημερινή media day με τις καινούργιες και επετειακές εμφανίσεις, ένεκα των 100 χρόνων που γιορτάζει φέτος ο σύλλογος.

Ο Ολυμπιακός φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της ιστορίας του και παρουσίασε τις καινούργιες του επετειακές φανέλες. Μάλιστα, στην σημερινή media day των ερυθρόλευκων, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα φωτογραφήθηκαν φορώντας την κόκκινη εμφάνιση. Η Euroleague ανέβασε σχετικό post στα social media με τους παίκτες να ποζάρουν για την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία, αναρωτώμενη «πόσο μακριά μπορούν φτάσουν φέτος» οι ερυθρόλευκοι:

Το πρώτο επίσημο ματς των ερυθρόλευκων με τις νέες τους φανέλες, θα διεξαχθεί στις 28/9 κόντρα στο Περιστέρι στα πλαίσια του Super Cup Ελλάδος. Εάν οι Πειραιώτες επικρατήσουν, θα βρουν στον τελικό έναν εκ των Παναθηναϊκού ή Άρη, που αποτελούν το έτερο ζευγάρι της διοργάνωσης.

Όσον αφορά την Euroleague, ο Ολυμπιακός θα φορέσει για πρώτη φορά τις επετειακές του εμφανίσεις στην ευρωπαϊκή διοργάνωση στις 4/10, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Φενέρμπαχτσε. Υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο φιλικό των ερυθρόλευκων ήταν κόντρα στην ίδια ομάδα, την οποία κέρδισε στο φινάλε με το clutch και... σχεδόν μπάζερ-μπίτερ τρίποντο του Τάιλερ Ντόρσεϊ.