Η «πρώτη» του Ολυμπιακού που έπιασε δουλειά ενόψει της νέας σεζόν (vid)
i

© Ολυμπιακός BC

Η «πρώτη» του Ολυμπιακού που έπιασε δουλειά ενόψει της νέας σεζόν (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 16:51 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 26.08.2024

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη σεζόν 2024/25 με αρκετές απουσίες, με νέα πρόσωπα και με τον Μουσταφά Φαλ να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την απαιτητική αυτή χρονιά τη Δευτέρα 26 Αυγούστου με την πρώτη προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για μία «καυτή» σεζόν στην ανταγωνιστική EuroLeague έχοντας κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στην διάθεσή του όλους τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» από την πρώτη μέρα, καθώς από το πρώτο ραντεβού απουσίασαν (με άδεια) οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ, οι οποίοι θα ενσωματωθούν αύριο (27/08), όπως και οι Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Ουόκαπ, οι οποίοι θα μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας στις 2 Σεπτεμβρίου μιας και χρειάζονταν μερικές μέρες ξεκούρασης παραπάνω λόγω της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με Φαλ η «πρώτη» του Ολυμπιακού - Τι γίνεται με την αποθεραπεία του Γάλλου
EUROLEAGUE

19:28 - 24.08.2024

Με Φαλ η «πρώτη» του Ολυμπιακού - Τι γίνεται με την αποθεραπεία του Γάλλου

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα (26/08) την προετοιμασία του, ωστόσο το ζήτημα που τον απασχολεί είναι η κατάσταση του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος θα δώσει το παρών στην «πρώτη» της ομάδας του.

Στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος από τις ακαδημίες των «ερυθρολεύκων» οι Γιωργος Μπουρνελές, Θοδωρής Παυλόπουλος και Στέφανος Σπάρταλης.

Ο Μουσταφά Φαλ ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα με βάρη και ποδήλατο, όμως ακόμη είναι άγνωστο το πότε θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες των «ερυθρόλευκων» σε φουλ ρυθμούς. Το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας, όμως οι εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους είναι που θα κρίνουν τις επόμενες κινήσεις σχετικά με την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ στη δράση.

Παράλληλα, έλαμψαν και τα νέα πρόσωπα των Πειραιωτών με τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να επιστρέφουν στο σπίτι τους, ενώ και ο Κίναν Έβανς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και ο Λούκα Βιλντόζα προπονήθηκε με τους νέους συμπαίκτες του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει και αρκετά δυνατά φιλικά στο πρόγραμμα, καθώς πέραν των αγώνων που θα δώσει στο ΣΕΦ με Μαρούσι (3/9), Μακάμπι (6/9 στη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη) και Ερυθρό Αστέρα (10/9), στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το διεθνές τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν Αρμάνι ΜιλάνοΦενέρμπαχτσε και Βίρτους Μπολόνια (14-15/9), ενώ 22 και 23 Σεπτεμβρίου υπάρχει και το ταξίδι στην Ιταλία για τα ματς με την Τραπάνι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!