Η τελευταία επίσκεψη του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές και η... μακρινή νίκη με MVP τον Σπανούλη

Εφές - Ολυμπιακός

i

InTime

Η τελευταία επίσκεψη του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές και η... μακρινή νίκη με MVP τον Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει να παίξει στην έδρα της Αναντολού Εφές, όπου τελευταία φορά επικράτησε το 2017.

Θετικό σκορ για τον Ολυμπιακό μετά από τρεις αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, με τους «ερυθρόλευκους» να μετράνε δύο σερί εντός έδρας νίκες. Η αρχή έγινε κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας, πέρασε το εμπόδιο της Αρμάνι Μιλάνο με σχετική ευκολία, κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός για την τέταρτη αγωνιστική της διοργάνωσης, θα δώσει το δεύτερό του εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο είναι πάλι στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή τη φορά κόντρα στην Αναντολού Εφές, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν μία... αντίδραση για την ήττα της πρεμιέρας από τη Φενέρμπαχτσε και να θέλουν την πρώτη τους φετινή εκτός έδρας νίκη.

Η Εφές μπορεί να έχει δύο ήττες στα πρώτα τρία ματς της Euroleague, ωστόσο πρόκειται για μία από τις δυνατές ομάδες της λίγκας, η οποία ενισχύθηκε το καλοκαίρι. Μία έδρα η οποία δεν είναι εύκολη για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Πέρσι, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φιλοξενηθεί στο «Σινάν Ερντέμ» για την 30η αγωνιστική (19/03).

Η Αναντολού είχε πάρει από το πρώτο ημίχρονο διαφορά 11 πόντων και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 85-72. Ο Σέιν Λάρκιν είχε ξεχωρίσει για την τουρκική ομάδα με 15 πόντους, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ωστόσο κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο Άλεκ Πίτερς με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Για να βρει κάποιος την τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές, θα πρέπει να «γυρίσει» στο 2017. Οι Πειραιώτες με μπροστάρη τον Βασίλη Σπανούλη (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ) είχαν πάρει τη νίκη με 61-58. Από το τότε ρόστερ, ο μοναδικός που έχει παραμείνει στην ομάδα, είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος σε εκείνο το παιχνίδι είχε αγωνιστεί για 21 λεπτά, έχοντας 4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Έκτοτε η Εφές μετράει έξι σερί νίκες, με τον Ολυμπιακό να θέλει να σταματήσει αυτό το σερί και να κάνει το 3-1 στη φετινή Euroleague.