Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Aktor στο ΣΕΦ (vid)

Ολυμπιακός

i

InTime

Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Aktor στο ΣΕΦ (vid)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 16:34 - 28.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 28.10.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα βίντεο από την παρακάμερα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Aktor στο ΣΕΦ.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» για το φετινό πρωτάθλημα, δεν κατέληξε στη γηπεδούχο ομάδα. Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό Aktor για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με στόχο των δύο ομάδων το 4/4 στη διοργάνωση. Σε ένα ματς που επέβαλλε τον ρυθμό του και είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, το «τριφύλλι» ήταν αυτό που επικράτησε με 78-71.

Ένα ντέρμπι που το περίμενε ο κόσμος πως και πως και από άποψη θεάματος, δεν απογοήτευσε τους φίλους του μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός Aktor κατάφερε να πάρει τη ρεβάνς του για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, όπου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει στον τελικό του Stoiximan Σούπερ Καπ και είχε πάρει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έβγαλε ένα βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα. Φάσεις από τον αγώνα, αλλά και αντιδράσεις από την εξέδρα, όπου το φαληρικό γήπεδο ήταν γεμάτο για αυτό το ματς.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του άλλα δύο απαιτητικά εντός έδρας ματς. Την Τρίτη (29/10) υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την Πέμπτη (31/10) υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.