Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης «μάχονται» για την κορυφή της Euroleague
i

Κοζέρ και Σλούκας/ ©Intime

Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης «μάχονται» για την κορυφή της Euroleague

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:51 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 20.08.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (έχει ανακοινωθεί sold out) σήμερα το βράδυ (20/1, 21:00, NovasportsPrime) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague. «Ντέρμπι» στο Φάληρο, το οποίο μπορεί να φέρει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 12-7 και οι Ισπανοί 13-6 και θα επιδιώξουν να φτάσουν τους Ισπανούς, κάνοντας και το 2/2 στη σεζόν απέναντί τους. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στη Μαδρίτη τη Ρεάλ με 89-87. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το αποψινό ματς. Από την άλλη, ο Τσους Ματέο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σέρχιο Ροντρίγκες, Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος και Αλμπέρτο Αμπάλντε. Γεγονός που δημιουργεί θέμα για τους Μαδριλένους στη θέση «1», αφού δεν υπάρχει άλλος καθαρός πλέι μέικερ.

«Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και το έχουν αντιληφθεί όλοι, όπως οι φίλαθλοι της ομάδας και για αυτό έχουν κάνει sold out από τις προηγούμενες μέρες. Όλοι περιμένουν να δουν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, ελπίζω και θεάματος. Νομίζω πως και οι δυο ομάδες μπορούν να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο, με τα «όπλα» που διαθέτουν. Δηλαδή, βασιζόμενοι στον τρόπο παιχνιδιού τους, ο οποίος είναι ιδιαίτερος. Ο δικός μας τρόπος είναι ιδιαίτερος και αμυντικά και επιθετικά, αλλά και της Ρεάλ. Είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους περιφερειακούς, προσωπικότητα και μεγάλο size στην γραμμή ψηλών. Γενικά καταλαβαίνετε πως είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά και να έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά. Ομαδικά το παιχνίδι μας θα πρέπει να είναι πολύ συμπαγές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον αποψινό αγώνα. 

Tags: