Κανένα ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Χάνγκα

Άνταμ Χάνγκα

i

Euroleague

Κανένα ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Χάνγκα

Νίκος Καλαμπάκας 12:09 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 14.08.2024

Η Marca έμπλεξε τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικά σενάρια για τον Άνταμ Χάνγκα, όμως η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για όνειρα και παραμύθια, κάτι που συμβαίνει συχνά όταν η συζήτηση πάει στις μεταγραφές. Οι ομάδες ψάχνουν τους παίκτες που θα τις στελεχώσουν την επόμενη σεζόν και τα σενάρια για μετακινήσεις, δίνουν και παίρνουν.

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες φέτος ήταν η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Η πορεία τους ωστόσο τους έχει μετατρέψει σε σημείο αναφοράς στη Γηραιά Ήπειρο, η οποία μετά την τελευταία διετία και το εκπληκτικό μπάσκετ που έπαιξε ο Ολυμπιακός, έχει στρέψει το βλέμμα της στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Την Τετάρτη 21/6, η ισπανική Marca ανέφερε τους νταμπλούχους Ελλάδος σε ρεπορτάζ της για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Άνταμ Χάνγκα ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Χάνγκα είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία στην Euroleague. Σε ηλικία 34 ετών θεωρείται ένα από τα γκαρντ που γνωρίζουν όσο λίγοι τη λίγκα και θα μπορούσε να είναι πολύτιμος σε κάθε ομάδα της.

Ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την περίπτωσή του, ούτε και πρόκειται. Η ηλικία του είναι απαγορευτική για το λιμάνι του Πειραιά αφού στα 34 του χρόνια δεν έχει πολύ μέλλον στο μπάσκετ.

Ο Χρήστος Μπαφές στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, ήμουν στην εντατική και νόμιζα ότι μου λέει ψέματα η γυναίκα μου για τη Μαδρίτη»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:05 - 22.06.2023

Ο Χρήστος Μπαφές στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, ήμουν στην εντατική και νόμιζα ότι μου λέει ψέματα η γυναίκα μου για τη Μαδρίτη»

Ο Χρήστος Μπαφές ξεδιπλώνει την ιστορία του φετινού Ολυμπιακού, σε μια συνέντευξη - ποταμό στο Sportal. Ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων Ελλάδας μιλάει για τη φετινή πορεία, συγκινεί όταν θυμάται τις μέρες που τον ταλαιπωρούσε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ εξηγεί ότι για εκείνον ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, αλλά η ζωή του.

Ο Ολυμπιακός θα κλείσει πρώτα τις εκκρεμότητές του που έχουν να κάνουν με τους Σλούκα, Παπανικολάου και Βεζένκοφ και έπειτα θα κινηθεί για προσθήκες. Φυσικά και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εξετάσει την αγορά και παρακολουθούν στενά το μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο μέχρι να ξεκαθαριστεί αν ο κορμός της ομάδας θα παραμείνει ο ίδιος ή θα υπάρξουν... απώλειες, δεν πρόκειται να γίνει κάποια προσθήκη...