Κέντρικ Ναν και δύο ακόμα στη λίστα του Ολυμπιακού

Κέντρικ Ναν

Κέντρικ Ναν και δύο ακόμα στη λίστα του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 23:17 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός «φουλάρει» για την ενίσχυση στη θέση 2, με το όνομα του Κέντρικ Ναν να βρίσκεται στη λίστα, όμως ο Αμερικανός δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί τους Πειραιώτες.

Έναν παίκτη που θα ανεβάσει το επίπεδο στη θέση «2» αναζητάει ο Ολυμπιακός, ώστε να αναβαθμίσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του ψάχνουν τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας, σε μια σεζόν που αναμένεται άκρως απαιτητική σε όλα τα επίπεδα.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια για την καλύτερη δυνατή λύση, που θα «κουμπώσει» δίπλα σε Ουόκαπ, Ουίλιαμς-Γκος, Κάνααν, πλαισιώνοντας την περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και παρακολουθεί η ομάδα του Πειραιά είναι ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ελεύθερος στην αγορά, ενώ μέχρι και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ. Έχει σημαντική πορεία στον «μαγικό κόσμο», έχοντας φορέσει τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, των Λος Άντζελες Λέικερς και των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς. Διακρίνεται για την εξαιρετική επαφή του με το αντίπαλο καλάθι, αλλά και για την ικανότητά του να τρέχει το γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη, ωστόσο ακόμα δεν έχει μπει σε διαδικασία κατάθεσης πρότασης προς τον Αμερικανό άσο.

Την ίδια ώρα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ο Ναν δεν είναι η μοναδική περίπτωση που παρακολουθείται. Διότι στην λίστα των νταμπλούχων Ελλάδας υπάρχουν ακόμα δύο πάικτες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Γιώργος Μποζίκας άλλωστε βρέθηκε στο Summer League του ΝΒΑ, στο προπονητικό σταφ των Ατλάντα Χοκς και είδε παίκτες που αγωνίστηκαν στο Λας Βέγκας.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να έχουν ως ξεκάθαρο στόχο να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή λύση για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής τους.