Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κίναν Έβανς: «Να τους κάνω όλους περήφανους»

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κίναν Έβανς: «Να τους κάνω όλους περήφανους»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:45 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 20.08.2024

Ο Κίναν Έβανς έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό να προσγειώνετ;αι λίγο μετά τις 20:00 στο Ελ. Βενιζέλος.

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Κίναν Έβανς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, τον οποίο απέκτησε ο Ολυμπιακός πριν από περίπου ένα μήνα, ταξίδεψε για τη χώρα μας, εδώ όπου και θα κάνει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Κίναν Έβανς αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τον Ιανουάριο του 2025, όμως ο Ολυμπιακός επέλεξε να πάρει το ρίσκο και να επενδύσει πάνω του, περιμένοντάς τον να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Τώρα ο Κίναν Έβανς ετοιμάζεται να συνεχίσει εν Ελλάδι τη δουλειά του, ώστε να επιστρέψει στη δράση όσο το δυνατόν πιο έτοιμος.

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού για τον Κίναν Έβανς:

Εικόνες από την άφιξη του Κίναν Έβανς:

Λίγο μετά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε και την πρώτη δήλωση του Κίναν Έβανς με τα χρώματα του Ολυμπιακού, Ο Αμερικανός τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην Ελλάδα και θέλει να επιστρέψει δυνατός και να κάνει τους πάντες υπερήφανους.

«Μόλις έφτασα στην Ελλάδα! Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και για την ευκαιρία. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, για την σεζόν που ξεκινά και θέλω να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου, να παίξω και να κάνω τους πάντες υπερήφανους», είπε ο Κίναν Έβανς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!