Crash test κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για τον Ολυμπιακό στην Κρήτη

Σάσα Βεζένκοφ

Crash test κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για τον Ολυμπιακό στην Κρήτη

Sportal newsroom 08:51 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 15.09.2024

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την παρουσία του στο International Basket Tournament Crete κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (20:30) στον τελικό του διεθνούς τουρνουά του Ηρακλείου.

Μετά τη νίκη με 78-66 απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στο Ηράκλειο, το International Basket Tournament Crete.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τις απουσίες που μετρούν στο ρόστερ τους (Σακίλ ΜακΚίσικ, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς), λόγω τραυματισμών, έδειξαν θετικό πρόσωπο και πάτησαν γκάζι στο φινάλε του αγώνα, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι.

Τώρα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, δεδομένου ότι θα αντιμετωπίσουν μια από τις πιο «γεμάτες» ομάδες της νέας Euroleague, την Φενέρμπαχτσε, η οποία πρόσφατα προχώρησε σε αλλαγή στο ρόστερ της, με τον Λούκα Σάμανιτς να αποχωρεί και τον Κεμ Μπιρτς να παίρνει τη θέση του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Νέα προβλήματα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν υπάρχουν, πέραν των παικτών που είναι ήδη εκτός με τραυματισμούς, με τον Έλληνα προπονητή να δίνει χρόνο συμμετοχής για δεύτερη φορά στο τουρνουά στον Εβάν Φουρνιέ. Απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια ο Γάλλος σταρ μέτρησε 5 πόντους με 2/7 σουτ, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος μένοντας στο παρκέ για σχεδόν 18 λεπτά.

Στο κλειστό «Δύο Αοράκια» ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του. Στο παιχνίδι του Σαββάτου η ατμόσφαιρα ήταν θερμή και για ακόμα ένα παιχνίδι των Πειραιτωτών οι εξέδρες αναμένεται να βαφτούν... κόκκινες στο κλειστό της Αλικαρνασσού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!