Επενδύει στο μέλλον με τον πιο ταλαντούχο Κύπριο ο Ολυμπιακός

Κωσταντίνος Νικολάου

i

© FIBA

Επενδύει στο μέλλον με τον πιο ταλαντούχο Κύπριο ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:32 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 25.08.2024

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Κωνσταντίνο Νικολάου, τον 15χρονο Κύπριο γκαρντ ο οποίος έλαμψε στο Πανευρωπαϊκό Β' κατηγορίας με την Εθνική Παίδων από την Μεγαλόνησο.

Ο Ολυμπιακός επενδύει για το μέλλον του, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν δικό τους τον 15χρονο Κωνσταντίνο Νικολάου.

Ο Νικολάου θα αγωνίζεται στο παιδικό και στο εφηβικό τμήμα, με τον ίδιο να τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στο πρόσφαρο Ευρωμπάσκετ Κ16 Β’ Κατηγορίας, όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της Εθνικής Κύπρου.

Ο 15χρονος (25/3/2009) γκαρντ (1μ.85) είχε 10.9 πόντου, 3.9 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ανά 29.9 λεπτά σε επτά αγώνες απέναντι στην Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, την Ισλανδία, το Μαυροβούνιο, την Τσεχία, την Βοσνία και την Νορβηγία, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της Εθνικής Κύπρου.

Να σημειωθεί πως για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί και το Περιστέρι, με τον Ολυμπιακό όμως να είναι εκείνος που έκανε εν τέλει τον Κωνσταντίνο Νικολάου δικό του.

Με Φαλ η «πρώτη» του Ολυμπιακού - Τι γίνεται με την αποθεραπεία του Γάλλου
EUROLEAGUE

19:28 - 24.08.2024

Με Φαλ η «πρώτη» του Ολυμπιακού - Τι γίνεται με την αποθεραπεία του Γάλλου

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα (26/08) την προετοιμασία του, ωστόσο το ζήτημα που τον απασχολεί είναι η κατάσταση του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος θα δώσει το παρών στην «πρώτη» της ομάδας του.

Ο Κωσταντίνος Νικολάου, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ανόρθωση υπό τις οδηγίες του Τόνι Κωνσταντινίδη, αποτελεί τον πέμπτο Κύπριο που θα παίξει στον Ολυμπιακό, μετά τους Ανδρέα Κοζάκη, Τάκη Μιραλλάη, Ανδρέα Χριστοδούλου και Σάσα Βεζένκοφ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!