Δεύτερο φιλικό τεστ για τον Ολυμπιακό: Ποιοι θα απουσιάσουν από το ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Δεύτερο φιλικό τεστ για τον Ολυμπιακό: Ποιοι θα απουσιάσουν από το ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Παναγιώτης Ραμαντάνης 12:22 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 10.09.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (10/09, 18:00) στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Ολυμπιακό, με ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα στο Φάληρο (10/09, 18:00) για το δεύτερο κρας τεστ τους ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε αυτό το κεκλεισμένων ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα, ειδικά για να λύσει το πρόβλημα στη θέση «5», μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, δίχως να έχει γίνει ακόμα γνωστό το διάστημα που θα απουσιάσει. Προφανώς ο Μόουζες Ράιτ θα είναι βασικός, αλλά θα χρειαστεί και ανάσες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και των πρώτων επίσημων.

Ίσως χρειαστεί βέβαια να περιμένει μέχρι το φιλικό τουρνουά International Basketball Tournament Crete/Heraklion το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου ο coach Μπαρτζώκας. Αυτό γιατί στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα θα υπάρχουν πολλές απουσίες. Αρχικά ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου και ο Τόμας Γουόκαπ, θα είναι εκτός διότι βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για υποχρεώσεις με τη Euroleague.

Οι Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και ο Φίλιπ Πετρούσεφ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για να είναι διαθέσιμοι για τα επόμενα ματς, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Μουσταφά Φαλ και Κίναν Έβανς, των οποίων η επιστροφή αργεί ακόμα (ειδικά του δεύτερου).