Ξεκάθαρη βούληση της Κυβέρνησης να βρεθεί λύση για ΣΕΦ και Ολυμπιακό - Αναμένεται νέα συνάντηση με Αγγελόπουλους

Ξεκάθαρη βούληση της Κυβέρνησης να βρεθεί λύση για ΣΕΦ και Ολυμπιακό - Αναμένεται νέα συνάντηση με Αγγελόπουλους

Χρήστος Τσάλτας 23:33 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 27.09.2024

Το ΣΕΦ βρίσκεται σε καθεστώς προτεραιότητας για τον Ολυμπιακό, ώστε να δημιουργήσει το δικό του «σπίτι», με τις επόμενες μέρες να φέρνουν εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Η καρδιά του μπάσκετ χτυπάει στη Ρόδο αυτό το Σαββατοκύριακο και ένα από τα κυρίαρχα θέματα που επικρατούσαν στα πηγαδάκια ήταν και αυτό του ΣΕΦ, λόγω της πρόσφατης συνάντησης ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και αδερφούς Αγγελόπουλους.

Το θέμα του ΣΕΦ παραμένει στην επικαιρότητα, καθώς απασχολεί έντονα τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να περάσει στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ το γήπεδο, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να χτίσουν το παρόν και το μέλλον τους σε όλα τα επίπεδα.

Διασφαλισμένες οι θέσεις των εργαζομένων του ΣΕΦ στο ενδεχόμενο παραχώρησής του στον Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

20:35 - 20.09.2024

Διασφαλισμένες οι θέσεις των εργαζομένων του ΣΕΦ στο ενδεχόμενο παραχώρησής του στον Ολυμπιακό

Το προεδρείο των εργαζομένων στο ΣΕΦ συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρούτση για να διαβεβαιωθεί πως δεν κινδυνεύει καμία θέση εργασίας σε περίπτωση παραχώρησης του γηπέδου στον Ολυμπιακό.

Η πρόσφατη συνάντηση ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο φούντωσε νέα σενάρια και έδειξε πως οι δύο πλευρές κινούνται στην κατεύθυνση ώστε να βρεθεί λύση, προκειμένου το φαληρικό στάδιο να περάσει στα χέρια των Πειραιωτών, ώστε να αποτελέσει το «σπίτι» τους για τα επόμενα -πολλά- χρόνια.

Καλά πληροφορημένες πηγές του Sportal ανέφεραν πως η ξεκάθαρη βούληση της Κυβέρνησης στο θέμα αυτό είναι να βρεθεί λύση με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι« να πάρουν στα χέρια τους ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της χώρας.

Για το λόγο αυτό αναμένεται και νέα συνάντηση ανάμεσα σε κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους και τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα γύρω από το θέμα. Το οποίο αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της διοίκησης της ομάδας, ώστε να μπορέσει να έχει το «σπίτι» της και να μεταμορφώσει το ΣΕΦ σε μια σύγχρονη έδρα στην οποία θα κυριαρχεί το κόκκινο και το λευκό.

Είναι ξεκάθαρο πως για τον Ολυμπιακό το θέμα του γηπέδου είναι μείζον ζήτημα για το μέλλον του συλλόγου, καθώς οι ιθύνοντες την ομάδα θέλουν να δημιουργήσουν έναν 100% ερυθρόλευκο προορισμό στο Φάληρο, έχοντας στα χέρια τους το ΣΕΦ, προκειμένου να το μετατρέψουν σε στολίδι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!