«Κoντά στην επιστροφή στον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ»

«Κoντά στην επιστροφή στον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ»

Sportal newsroom 19:46 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 04.06.2024

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποχωρεί από την Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι και στο εξωτερικό γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό, με τη συμφωνία να είναι πολύ κοντά.

Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ έντονο στην ευρωπαϊκή αγορά, με τις αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων από το κορυφαίο επίπεδο να είναι πολλές, προκειμένου να ενισχύσουν το δυναμικό τους.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ήδη ένα από τα πιο... καυτά ονόματα, καθώς έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό την αποχώρησή του από την Φενέρμπαχτσε και την Κωνσταντινούπολη, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα τα δημοσιεύματα έχουν ήδη συνδέσει τον ομογενή γκαρντ με μια ελληνική ομάδα.

Μπαρτζώκας: «Σε σχέση με μένα, ο Αταμάν είναι λίγο πιο τυχερός, που δεν ξέρει ελληνικά...»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:38 - 04.06.2024

Μπαρτζώκας: «Σε σχέση με μένα, ο Αταμάν είναι λίγο πιο τυχερός, που δεν ξέρει ελληνικά...»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τους τελικούς της Stoiximan Basket League που ακολουθούν και αναφέρθηκε σε όσα περιμένει να δει στα παιχνίδια ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ακολουθούν.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον Ολυμπιακό, που αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά την ερχόμενη σεζόν, ιδίως στην περιφέρεια. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες η υπόθεση πάει ένα βήμα παρακάτω, καθώς γίνεται αναφορά σε προχωρημένες επαφές ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον άλλοτε γκαρντ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πιο συγκεκριμένα, τονίζεται πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την ερχόμενη σεζόν και τις συζητήσεις των δύο πλευρών να πηγαίνουν σε πολύ καλό επίπεδο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ακόμα δεν υπάρχει οριστικό deal, ωστόσο Ολυμπιακός και Ντόρσεϊ βρίσκονται προ των πυλών της συμφωνίας, που θα φέρει την επιστροφή του διεθνή γκαρντ στο ΣΕΦ.