Eκτός δωδεκάδας ο Ουίλιαμς-Γκος για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη
i

Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος / © IMAGO

Eκτός δωδεκάδας ο Ουίλιαμς-Γκος για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Γιώργος Γαβριλάκης 13:18 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 13.10.2024

Μιας και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας τον έθεσε εκτός της εξάδας των ξένων του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη στο ΣΕΦ (13/10, 17:15, ΕΡΤ3).

Τη μέρα που ο Ολυμπιακός νίκησε την Ζαλγκίρις και πήρε την πρώτη του νίκη στην Euroleague, o Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος απέκτησε ένα πρόβλημα τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο. Και εξ αιτίας αυτού δεν θα αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Άρη (13/10, 17:15, ΕΡΤ3) για την δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας λοιπόν, τοποθέτησε τον Αμερικανό γκαρντ εκτός της διαθέσιμης εξάδας των ξένων, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται επίσης οι τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κίναν Έβανς, αλλά και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος δεν έχει θέση στο ρόστερ (προς το παρόν τουλάχιστον) για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Αντίθετα η σύνθεση για το ματς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης θα απαρτίζεται από τους Λούκα Βιλντόζα, Εβάν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ και Μουσταφά Φαλ. Συν των Τόμας Ουόκαπ, Σάσα Βεζένκοφ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και του νεαρού Στέφανου Σπάρταλη.

Για τον Άρη, ο ΝτιΜόι Χοτζ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά από τον κόουτς Γιάννη Καστρίτη στη δωδεκάδα, μιας και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του στον προσαγωγό. Αντίθετα, ο Τρέι Γούντμπερι πονάει ακόμα στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Υπάρχει όμως, σημαντική περίπτωση να επανέλθει για το μεσοβρόμαδο ματς (16/10) κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ για το EuroCup.